Πάτρα: «Έβαζαν τη Τζωρτζίνα στο κρεβάτι, έφευγαν και εκείνη έκλαιγε»

Γιατί οι γιατροί υποψιάστηκαν τη μητέρα για τον θάνατο της Τζωρτζίνας;

Η δίκη της μητέρας από την Πάτρα που κατηγορείται για τον θάνατο της Τζωρτζίνας συνεχίστηκε σήμερα, με την κατάθεση της εντατικολόγου που παρακολουθούσε το κορίτσι από την ημέρα που έπαθε ανακοπή και μεταφέρθηκε διασωληνωμένο στο νοσοκομείο του Ρίου.


Πάτρα: Τι Δείχνει Για Την Κατηγορούμενη Μητέρα Η Φωνή Της - Video

Η εξειδικευμένη γιατρός αποκάλυψε στο δικαστήριο τις υποψίες των γιατρών σε βάρος της μητέρας και τις ενέργειες που έγιναν για να λυθεί ο επιστημονικός γρίφος που αντιμετώπιζαν. 

Σε δίκη για Μαλένα - Ίριδα η μητέρα: «Ζητώ να διοριστούν ψυχίατροι»

«Προσπαθήσαμε να συλλέξουμε πληροφορίες για το ιστορικό του παιδιού. Παραδείγματος χάριν, πώς πέθαναν τα δύο προηγούμενα παιδιά. Δεν υπήρχε κάποιο παθολογικό εύρημα. Σκεφτόμασταν μήπως συμβαίνει κάτι άλλο, μήπως η μητέρα μπορούσε να προκαλέσει κάτι κακό. Δεν μας ήρθε κάτι αυθαίρετα. Ήταν κάτι που οφείλαμε να σκεφτούμε. Δεν θέλαμε να πούμε κάτι τέτοιο για μια μητέρα που έχει χάσει τα παιδιά της, από την άλλη είχαμε δύο παιδιά που είχαν φύγει από ανακοπή και το τρίτο ήταν στο νοσοκομείο μας με ανακοπή. Πόσο τυχαίο μπορεί να ήταν αυτό; Γιατί η μητέρα ήταν παρούσα σε όλα;» ανέφερε η παιδίατρος ΜΕΘ του Ρίου. 

Σε δίκη για Μαλένα - Ίριδα η μητέρα: «Ζητώ να διοριστούν ψυχίατροι»

Η μάρτυρας, κατέθεσε επίσης για τη συναισθηματική εικόνα του παιδιού και τη στάση των γονέων κατά τη διάρκεια της νοσηλείας.

«Η συμπεριφορά των γονιών ήταν ψυχρή και αποστασιοποιημένη. Το παιδί είχαμε την αίσθηση ότι αντιλαμβανόταν. Έκλαιγε όταν οι γονείς την έβαζαν από το καρότσι στο κρεβάτι και έφευγαν».

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top