Γαλλικά ΜΜΕ: Το ελληνικό νησί με την ομορφιά του σεληνιακού τοπίου

«Λευκό και μπλε όπως όλες οι Κυκλάδες; Κάτι περισσότερο από αυτό!»

Μήλος: Το παραμυθένιο νησί των Κυκλάδων!- βίντεο Mega «Πάμε Δανάη», 2021

Ιδιαίτερα κολακευτικές αναφορές επιφυλάσσουν για τη Μήλο έγκυρα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, με πρώτη της εφημερίδα «Le Figaro», η οποία αναφέρει για τη Μήλο, ότι είναι γνωστή από την Αφροδίτη που εκτίθεται στο Λούβρο, ενώ την ανακαλύπτουμε εκ νέου με έκπληξη για τους γεωλογικούς θησαυρούς της.

Μήλος: Η Ελπίδα το πρόβατο πάει σούπερ μάρκετ και για καφέ στη χώρα

«Λευκό και μπλε όπως όλες οι Κυκλάδες; Περισσότερο από αυτό! Γιατί στη Μήλο, ο άψογος λευκός κιμωλιακός βράχος δίνει στο γαλάζιο της θάλασσας απίστευτο βάθος και λάμψη» συμπληρώνει.

Mήλος/ φωτογραφία pexels Josef Panagiotopoulos

Mήλος/ φωτογραφία pexels Josef Panagiotopoulos

Η εφημερίδα προτρέπει τους αναγνώστες να επισκεφτούν το νησί γιατί είναι ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσει κανείς την ομορφιά όλων αυτών των σεληνιακών τοπίων.

Το ελληνικό νησί που ψηφίστηκε ως το καλύτερο νησί στον κόσμο!

«Ανέγγιχτο ελληνικό νησί» χαρακτηρίζει τη Μήλο και η γαλλική έκδοση του περιοδικού AD και χαρακτηρίζει τα τοπία, αντάξια των μεγάλων μύθων και τα πιο γαλάζια νερά των Κυκλάδων. «Πάρτε για παράδειγμα την παραλία Σαρακίνικο. Οι τεράστιοι βράχοι του, λευκασμένοι από τον ήλιο και σχηματισμένοι από αλμυρό νερό, ξεπροβάλλουν πάνω από τη θάλασσα και μπορούν να παραπέμπουν σε ένα σεληνιακό τοπίο» προσθέτει.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top