Άρτα: Μπομπονιέρες και γλυκά στην κηδεία του βρέφους - Σπαρακτικές στιγμές

Αγκαλιασμένοι έφτασαν οι γονείς - Κατέρρευσε ο πατέρας

Η τελευταία πράξη του δράματος με το βρέφος των 5,5 μηνών που έχασε τη ζωή του όταν ο πατέρας του το ξέχασε στο αυτοκίνητό του, γράφτηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου στην Άρτα στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών.

Αγκαλιασμένοι έφτασαν οι γονείς του βρέφους για να αποχαιρετήσουν το αγγελούδι τους. Τραγική φιγούρα ο 37χρονος πατέρας, ο οποίος δεν άντεξε και κατέρρευσε.

«Αισθάνομαι ένας άχρηστος άνθρωπος» - Eλεύθερος ο πατέρας στην Άρτα

Το μικρό βρέφος, μόλις 5,5 μηνών, ήταν αβάπτιστο και γι’αυτό θα πάρει το όνομα Λυδία – Ελένη σε ειδική τελετή στην εκκλησία πριν την κηδεία.

Άρτα: Μπομπονιέρες και γλυκά στην κηδεία του βρέφους - Σπαρακτικές στιγμές

Αυτός είναι και ο λόγος που έξω από την εκκλησία της Άρτας υπάρχουν μπομπονιέρες και κουτιά με γλυκά.

Έξω από την εκκλησία δεν υπάρχουν στεφάνια αλλά μια φωτογραφία με το βρέφος, χαμογελαστό, και οι μπομπονιέρες για το όνομα που θα του χάριζαν. Γύρω από τη φωτογραφία του αδικοχαμένου βρέφους έχουν τοποθετηθεί ροζ μπομπονιέρες ενώ στο πλάι υπάρχει ένα κόκκινο τριαντάφυλλο. 

Δίπλα στο τραπέζι με τις μπομπονιέρες και τα γλυκά έχει τοποθετηθεί ένας σταυρός από λευκά λουλούδια από την οικογένεια του βρέφους ενώ αρκετοί είναι και αυτοί που έστειλαν στεφάνια.

Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει η ταφή στο Παλαιό Κοιμητήριο της Άρτας καθώς οι γονείς αποφάσισαν η τελετή να γίνει στην Άρτα και όχι στην Περδικορράχη ώστε να είναι κοντά στο αγγελούδι τους.

Σημειώνεται ότι τόσο στον Ιερό Ναό, όσο και στο κοιμητήριο, υπάρχει αυξημένη παρουσία της Αστυνομίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top