Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που οδηγός παρασέρνει αστυνομικούς της ΔΙΑΣ

Καρέ καρέ η στιγμή του τροχαίου στα Άνω Λιόσια

Με σοβαρά τραύματα νοσηλεύεται αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ, ο οποίος μαζί με άλλους συναδέλφους του εμβολίστηκε τα ξημερώματα από οδηγό αυτοκινήτου στα Άνω Λιόσια. Οι άλλοι τρεις αστυνομικοί τραυματίστηκαν επίσης, όμως ελαφρύτερα. 

Τροχαίο σοκ στα Λιόσια: ΙΧ έπεσε πάνω σε 4 μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ

Σε βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το Star και ο Αλέξανδρος Γύγος αποτυπώνεται καρέ καρέ η στιγμή που ο οδηγός παρασέρνει και τραυματίζει τους αστυνομικούς.

Άνω Λιόσια: Η στιγμή που οδηγός παρασέρνει μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ

Όπως αποτυπώνεται στο βίντεο, δευτερόλεπτα πριν από τη σύγκρουση οι δυο μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ κινούταν στη Λεωφόρο Φυλής, στο ρεύμα ανόδου. Το μπλε αυτοκίνητο μπήκε στην αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας και έπεσε πάνω στους αστυνομικούς, σύμφωνα με μαρτυρίες.

Άνω Λιόσια: Παρέσυρε με το αμάξι αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ

Από τη μοιραία σύγκρουση τραυματίστηκαν τέσσερις αστυνομικοί, εκ των οποίων ο ένας σοβαρά / Φωτογραφίες από δελτίο του Star

Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης οι μηχανές διαλύθηκαν. Παντού υπήρχαν συντρίμμια. Μάλιστα η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τόσο ισχυρή που έκανε τους κατοίκους να πεταχτούν από τα κρεβάτια τους και να βγουν στον δρόμο, αντικρίζοντας τους αστυνομικούς αιμόφυρτους στο έδαφος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 37χρονος οδηγός του οχήματος, φέρεται να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Oι αρχές τον συνέλαβαν στα πλαίσια του αυτοφώρου. 

Οι τέσσερις αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο. Ο ένας από αυτούς είναι σοβαρά τραυματισμένος.


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top