Βίντεο ντουκουμέντο: Καρέ καρέ η καταδίωξη ληστών στη Νέα Σμύρνη

Πολίτης τους ακολούθησε και έδινε οδηγίες στην αστυνομία!

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο από την καταδίωξη που εξασφάλισε το Star και ο Βαγγέλης Γκούμας

Βίντεο ντοκουμέντο από τη καταδίωξη τεσσάρων ληστών στη Νέα Σμύρνη εξασφάλισε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Τους ληστές ακολούθησε ένας πολίτης με το αυτοκίνητό του, ο οποίος μιλώντας στο κινητό του καθοδήγησε τους αστυνομικούς στη σύλληψη των δυο.

Ήταν λίγα λεπτά μετά τις 11:30, στον παράδρομο της λεωφόρου Συγγρού. Ένα λευκό αυτοκίνητο μέσα στο οποίο επέβαιναν τέσσερις άνδρες κινούταν με ταχύτητα, λίγο μετά τη ληστεία. 

Ακριβώς από πίσω του ακολούθησε ένα δεύτερο αυτοκίνητο. Ο οδηγός του συνομιλούσε με την αστυνομία και τους έλεγε πού ακριβώς βρίσκονται. 

Καταδίωξη ληστών στη λεωφόρο Συγγρού

Στιγμιότυπο από την καταδίωξη ληστών στη λεωφόρο Συγγρού / Φωτογραφία Star

Ένα περιπολικό μπήκε κάθετα στον δρόμο και ένας από τους αστυνομικούς βγήκε να τους σταματήσει. Το λευκό αυτοκίνητο έκανε ελιγμό και μπήκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στη λεωφόρο Συγγρού.

Λίγη ώρα νωρίτερα, οι ληστές είχαν εισβάλλει σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη, απ΄όπου άρπαξαν κοσμήματα από μια ηλικιωμένη και την εγγονή της. Μπήκαν στο αυτοκίνητο για να διαφύγουν, αλλά δεν κατάλαβαν ότι ακριβώς από πίσω τους ακολουθούσε ένας άνδρας.

Νέα Σμύρνη: Πολίτης καταδίωξε ληστές

Ένας πολίτης ακολούθησε τους ληστές, δίνοντας οδηγίες στους αστυνομικούς για το πού βρίσκονται / Φωτογραφία Star

Οι ληστές παραβίαζαν τα κόκκινα φανάρια, το ένα πίσω από το άλλο και κατευθύνθηκαν στην Καλλιθέα, όπου έγινε το πρώτο μπλόκο.

Η κινηματογραφική καταδίωξη συνεχίστηκε μέχρι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, όπου το αυτοκίνητο των ληστών χτύπησε στο κράσπεδο με αποτέλεσμα η αστυνομία να τους συλλάβει.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων Σαββατοκύριακου του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top