Μυτιλήνη - 49χρονη: «Με κακοποιούσε - Να γίνει ιατροδικαστική εξέταση»

«Tον ζήλευε, του έλεγα να χωρίσει» λέει η αδερφή του θύματος

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Μυτιλήνης μετά το άγριο επεισόδιο ενδοοικoγενειακής βίας, με θύμα ιδιοκτήτη ταβέρνας. Η σύζυγός του τον περιέλουσε με βενζίνη και του έβαλε φωτιά. Ο άνδρας νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα, ενώ η κατηγουρούμενη πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Μυτιλήνη: «Μάλλον ήταν πιωμένη», λέει ο πατέρας της 49χρονης

Πέρυσι τέτοιες μέρες, το θύμα ανέβαζε βίντεο. Ήταν όλοι μαζί... Μιλούσε για τη δεμένη οικογένεια που είχε.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Μυτιλήνης μετά το άγριο επεισόδιο ενδοοικoγενειακής βίας, με θύμα ιδιοκτήτη ταβέρνας.

Το ίδιο και πριν από λίγους μήνες, όταν έβγαζε φωτογραφία αγκαλιά με την γυναίκα του. 

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Μυτιλήνης μετά το άγριο επεισόδιο ενδοοικoγενειακής βίας, με θύμα ιδιοκτήτη ταβέρνας.

Όλοι πίστευαν ότι το ζευγάρι, ενωμένο, προσπαθούσε να σταθεί όρθιο μετα την απώλεια των παιδιών τους.

Είχαν χάσει τα δύο απο τα τρία παιδιά. Το ένα πνίγηκε στο λιμάνι και το άλλο, 19 ετών, σκοτώθηκε σε τροχαίο. Ο πόνος αβάσταχτος.

Η γυναίκα, σύμφωνα με τον συνήγορο της, άρχισε να πίνει και η σχέση μεταξύ τους έγινε έκρυθμη με καθημερινούς καυγάδες.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Μυτιλήνης μετά το άγριο επεισόδιο ενδοοικoγενειακής βίας, με θύμα ιδιοκτήτη ταβέρνας

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Μυτιλήνης μετά το άγριο επεισόδιο ενδοοικoγενειακής βίας, με θύμα ιδιοκτήτη ταβέρνας

Μυτιλήνη: Αυτή είναι η γυναίκα που πήγε να κάψει τον άντρα της ζωντανό

Μυτιλήνη: Τα αδέρφια του θύματος στο Star - «Tου έλεγα να χωρίσει» 

«Είχε εξαφανιστεί, δεν περνούσε καλά, του έλεγα "χώρισε, φύγε". Έλεγε το βράδυ πως θα πάει στο σπίτι και τη γκρίνια της, πολλές φορές κοιμόταν στο μαγαζί πάνω σε κούτες, για να αποφεύγει τους καυγάδες. Τον ζήλευε. Ζήλευε τη γυναίκα που ήταν μέσα στο μαγαζί. 'Επινε, έχει χάσει δυο παιδιά, δεν καταλάβαινε, έκανε το δικό της» είπε η αδερφή του θύματος.

Ποιος να φανταζόταν όμως πως ένας ακόμα καυγάς θα κατέληγε σε νέα τραγωδία για την οικογένεια.

Το ανδρόγυνο ήταν μέσα στο μαγαζί. Η κατηγορουμένη βρισκόταν μπροστά στην ψησταριά και άναβε τα κάρβουνα.
Λογομάχησαν έντονα.

«Πήρε μπουκάλι βενζίνη, και πέταξε τον αναπτήρα. Όσο σκέφτομαι ένας άνθρωπος να καίγεται ζωντανός...» λέει η αδερφή του θύματος μη μπορώντας να κρύψει τον πόνο της.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Μυτιλήνης μετά το άγριο επεισόδιο ενδοοικoγενειακής βίας, με θύμα ιδιοκτήτη ταβέρνας

«Nομιζε ότι ήταν κρασί και δεν μπόρεσε να το αποφύγει» είπε από την πλευρά του ο αδερφός του θύματος για τη βενζίνη, προσθέτοντας πως «εισέπνευσε καπνό και φλόγα και μάλλον έχει καεί ο φάρυγγας».

Περαστικοί που άκουσαν τις φωνές και είδαν τις φλόγες κάλεσαν τις αρχές.Το θύμα αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσομείο Μυτιλήνης, όμως η κατασταση της υγείας του επέβαλε τη μεταφορά του στη Θεσσαλονίκη.

Ο  58χρονος επιχειρηματίας μεταφέρθηκε από τη Μυτιλήνη διασωληνωμένος με αεροδιακομιδή στη Θεσσαλονίκη. Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ  με εγκαύματα στο 50% του σώματος του. Οι γιατροί παλεύουν να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του.

Μυτιλήνη: «Με κακοποιούσε» ισχυρίστηκε η 49χρονη

Η σύζυγος του 58χρονου συνελήφθη και σήμερα το πρωί οδηγήθηκε στην εισαγγελία Μυτιλήνης. Προσπαθούσε να κρύψει το πρόσωπό της.

Ισχυρίστηκε ότι κακοποιούνταν από εκείνον και ότι το υγρό ήταν εύκαιρο μέσα στο μαγαζί.

«Προσπάθησε να τον βοηθήσει με κίνδυνο και για την ίδια, έχει εγκαύματα. Δεν είχε την πρόθεση. Ζητήσαμε ιατροδικαστική για σωματική βια σε βάρος της» αναφέρει ο δικηγόρος της κατηγορουμένης, Τάσος Χατζηγιάννης.

Μετά την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε, η 49χρονη θα δώσει εξηγήσεις τη Δευτέρα. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top