Μυτιλήνη: «Μάλλον ήταν πιωμένη», λέει ο πατέρας της 49χρονης

«Έχασε τα παιδιά της. Ήταν τρελαμένη η κοπέλα»

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Λέσβου με την επίθεση 49χρονης με καυστικό υγρό εναντίον του συζύγου της. Η γυναίκα κατηγορείται ότι τον περιέλουσε με καυστικό υγρό και στη συνέχεια του έβαλε φωτιά. Ο 58χρονος ιδιοκτήτης ουζερί στη Μυτιλήνη νοσηλεύεται στη ΜΕΘ με σοβαρά εγκαύματα στο 50% του σώματός του. 

Μυτιλήνη: Αυτή είναι η γυναίκα που πήγε να κάψει τον άντρα της ζωντανό

Το ζευγάρι έχει χτυπηθεί αλύπητα από τη μοίρα, καθώς έχει χάσει τα δύο από τα τρία του παιδιά. Πρώτα έχασε τον 9χρονο γιο του από πνιγμό στη θάλασσα και πριν από μερικά χρόνια, τη 19χρονη κόρη του μετά από τροχαίο.

Μυτιλήνη: Πήγε να κάψει ζωντανό τον σύζυγό της - Έχουν χάσει δύο παιδιά

«Η κοπέλα είναι ξαδέλφη μου. Είναι από το Πλωμάρι. Πριν τρία χρόνια έχασε το κορίτσι της και πριν 20 χρόνια έχασε το πρώτο της παιδί όταν έπεσε με το ποδήλατο στη θάλασσα. Ήταν τρελαμένη η κοπέλα. Δούλευαν σκληρά», είπε η ξαδέλφη της κατηγορούμενης στην Εύη Γιαρκιά και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Ήταν καλά παιδιά και οι δύο. Έχασε δύο παιδιά. Έχουν ένα ακόμα παιδί που είναι τώρα 30 χρόνων», είπε δεύτερη συγγενής της 49χρονης.

Πατέρας 49χρονης: «Η κόρη μου έπινε συχνά αλκοόλ και μάλωνε με τον άντρα της»

Ο πατέρας της 49χρονης μίλησε στην Ευγενία Πουλοπούλου και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», λέγοντας πως η κόρη του έπινε αλκοόλ μετά την απώλεια των παιδιών της κι αυτό έφερνε καβγάδες και γκρίνιες στο σπίτι.

«Έπινε βότκα και ούζο. Γκρίνιαζαν κάθε λίγο… Δεν ήταν για να χωρίσουν, αλλά μάλωναν και γκρινιάζαν κάθε λίγο με τον άντρα της στο σπίτι, επειδή έπινε. Της το έλεγα. Έχω μια γκαρσονιέρα νοικιασμένη κι ερχόταν και με κοίταζε, γιατί είμαι μοναχός. Αν δεν έφευγε από το σπίτι, άρχιζε το πιοτό», λέει ο πατέρας της κατηγορούμενης.

«Ηθελα να την πάρω να δω τι έγινε, αλλά το κινητό της το έχουν πάρει μέσα στο ψυχιατρείο και δεν το σηκώνει», πρόσθεσε κι εξήγησε πως έμαθε από τον γιο της όσα έχουν συμβεί. «Τον γαμπρό μου τον πήγαν αεροπορικώς στη Θεσσαλονίκη με εγκαύματα. Μάλλον πιωμένη ήταν», κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top