Οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε διανομέα στα Χανιά

Είχαν προσωπικές διαφορές

Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει τροχαίο στα Χανιά. Οδηγός αυτοκινήτου παρέσυρε, χτύπησε και εγκατέλειψε διανομέα, με τον οποίο φέρεται να έχει προσωπικές διαφορές.

Απρόσμενη εξέλιξη είχε ένα τροχαίο ατύχημα στα Χανιά. Oδηγός αυτοκινήτου χτύπησε και εγκατέλειψε διανομέα, με τον οποίο φαίνεται να έχουν προσωπικές διαφορές. Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε το περιστατικό.

Ο 53χρονος διανομέας κινούταν με τη μηχανή του σε παράλληλο δρόμο της Εθνικής Οδού στο ύψος του Βαμβακόπουλου στα Χανιά. Το κόκκινο βανάκι που οδηγούσε ο 46χρονος ήρθε σε μικρή απόσταση από πίσω του.

Οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε διανομέα

Η στιγμή που ο οδηγός του αυτοκινήτου παρασέρνει τον άτυχο διανομέα / Φωτογραφία από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο, τον χτύπησε και συνέχισε την πορεία του, χωρίς να κόψει καθόλου ταχύτητα. Ο διανομέας έπεσε στο έδαφος και ένας άλλος οδηγός έτρεξε να τον βοηθήσει.

Χανιά: Παρέσυρε, τραυμάτισε και εγκατέλειψε διανομέα

Ο οδηγός του αυτοκινήτου τελικά συνελήφθη / Φωτογραφία από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διερχόμενοι οδηγοί που είδαν τι συνεβη, καταδίωξαν και ακινητοποίησαν το κόκκινο βαν. Ειδοποίησαν την αστυνομία και ο οδηγός συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου.  

Ο 46χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και αντιμετωπίζει την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας με δόλο, καθώς δράστης και θύμα φέρονται να να έχουν προσωπικές διαφορές. Ο διανομέας πήρε εξιτήριο, χωρις να θυμάται, όπως δήλωσε ο γιος του, τίποτα για το ατύχημα.

Ο 46χρονος οδηγός θα κληθεί να εξηγήσει τι κρύβεται πίσω απο την πρωτοφανή ενέργειά του.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top