Παρέσυρε και εγκατέλειψε διανομέα - Τον εμπόδισαν άλλοι οδηγοί να διαφύγει

Σοβαρό τροχαίο στην Κρήτη

μηχανάκι

Σοβαρό τροχαίο με εγκατάλειψη σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην Κρήτη. Λίγες ώρες αργότερα, ο 46χρονος οδηγός που εγκατέλειψε το θύμα συνελήφθη στα Χανιά για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, ο 46χρονος παρέσυρε με το αυτοκίνητό του έναν διανομέα και τον εγκατέλειψε στην περιοχή του Βαμβακόπουλου.

Καβάλα: Σκοτώθηκε 82χρονη σε τροχαίο λίγο πριν την Ανάσταση

Ο άτυχος 53χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Χανίων με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις σε σοβαρή κατάσταση.

Πώς συνέβη το τροχαίο 

Όπως μετέδωσε το flashnews.gr, το βαν έπεσε με ταχύτητα στον διανομέα φαγητού που οδηγούσε το μηχανάκι. Μετά το τροχαίο, ο οδηγός του βαν δεν σταμάτησε να βοηθήσει τον διανομέα και προσπάθησε να διαφύγει ωστόσο τον σταμάτησαν λίγο πιο κάτω διερχόμενοι οδηγοί που κάλεσαν τις Αρχές.

Θεσσαλονίκη: Τροχαίο τα ξημερώματα του Πάσχα - Τραυματίστηκαν δύο κοπέλες

Στο σημείο έφτασε η αστυνομία και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Χανίων.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, χθες (19.04.2023) το απόγευμα σε περιοχή του δήμου Χανίων, ο ημεδαπός οδηγώντας Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, συγκρούστηκε με πρόθεση με δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο αλλοδαπός, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει και στη συνέχεια τον εγκατέλειψε.

Ο παθών μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων όπου νοσηλεύεται, ενώ η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top