Άνω Λιόσια: Οι δράστες πυροβόλησαν 32χρονο με τη σύζυγο και τα παιδιά τους

Με κλεμμένο όπλο αστυνομικού οι πυροβολισμοί - Συνελήφθη 24χρονος

Άνω Λιόσια: Συνελήφθη ο δράστης που πυροβόλησε ΙΧ και εμβόλισε περιπολικό - βίντεο από ΟΡΕΝ

Συνελήφθη με ένταλμα ένας 24χρονος, την Τρίτη (18/4), για απόπειρα ανθρωποκτονίας, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, παράβαση του νόμου περί όπλων και βία κατά υπαλλήλων.

Μετά τη σύλληψη του 24χρονου, που οδηγήθηκε στο Εισαγγελέα, εντοπίσθηκε σε σημείο περιμετρικά του σπιτιού του το πιστόλι με το οποίο έκανε τις παραπάνω αξιόποινες πράξεις. Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για υπηρεσιακό πιστόλι που είχε κλαπεί από σπίτι αστυνομικού στην Ηλιούπολη, τον περασμένο Ιανουάριο.

Πυροβολισμοί Άνω Λιόσια- Το χρονικό της υπόθεσης

Το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης (13/4/23), ο 24χρονος μαζί με δύο συγκατηγορούμενους, ηλικίας 28 και 24 ετών, πυροβόλησαν κατά οχήματος στο οποίο επέβαινε ένας 32χρονος με τη σύζυγο και τα ανήλικα τέκνα του, έξω από ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στα Άνω Λιόσια.

Πυροβολισμοί στα Άνω Λιόσια - Εμβόλισαν περιπολικό και διέφυγαν οι δράστες

Από τους πυροβολισμούς δε σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός κι ενώ στη συνέχεια ο 32χρονος έφυγε από το σημείο με το αυτοκίνητο του, οι δράστες τον καταδίωξαν με το δικό τους όχημα. 

Κατά τη διάρκεια του «κυνηγητού» των δύο οχημάτων στη Λεωφόρο Φυλής, το όχημα των δραστών προσέκρουσε σε περιπολικό, που ακινητοποιήθηκε, με αποτέλεσμα αυτοί να διαφύγουν.

Μετά την κινητοποίηση των δυνάμεων που περιπολούσαν στην περιοχή, αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. εντόπισαν το όχημα που είχε δεχτεί τους πυροβολισμούς στα Άνω Λιόσια.

Στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκε μια βολίδα στον χώρο των αποσκευών και από το σημείο που έλαβαν χώρα οι πυροβολισμοί περισυλλέχθηκαν 3 κάλυκες.

Άνω Λιόσια: O 32χρονος είχε προηγουμένως πυροβολήσει έξω από σπίτι 28χρονου

Από τη διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε ότι ο 32χρονος οδηγός του λίγες ώρες πριν συμβεί το παραπάνω περιστατικό, είχε πάει μαζί με ένα 34χρονο και είχαν πυροβολήσει με κυνηγητικό όπλο έξω από το σπίτι του 28χρονου. Από το σημείο η ΕΛ.ΑΣ περισυνέλεξε 4 κάλυκες.

Λόγω της παραπάνω επίθεσης ο 32χρονος συνελήφθη την Μεγάλη Παρασκευή (14/4) για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top