Μέτσοβο: Βίντεο από τη φωτιά που ξέσπασε σε λεωφορείο με 52 μαθητές

Ώρες αγωνίας για τους γονείς

Ένα βίντεο ντοκουμέντο από τη φωτιά που ξέσπασε στο Μέτσοβο σε λεωφορείο που μετέφερε μαθητές, οι οποίοι επέστρεφαν από την τριήμερη εκδρομή τους ήρθε στο φως της δημοσιότητας. 

Το βίντεο δημοσίευσε το GRTimes.gr και δείχνει πυκνούς καπνούς να αναδύονται από το λεωφορείο. Φαίνονται επίσης οι μαθητές να αποβιβάζονται τρομαγμένοι και να τρέχουν μακριά από το φλεγόμενο όχημα, ο οδηγός του οποίου, πρόλαβε να το ακινητοποιήσει πριν  προλάβει να επεκταθεί. 

Φωτιά σε λεωφορείο με μαθητές που πήγαιναν σχολική εκδρομή στο Μέτσοβο

Στο λεωφορείο επέβαιναν 52 μαθητές σχολείου της Θεσσαλονίκης, που επέστρεφαν από τριήμερη εκδρομή στην Κέρκυρα. 

Η μητέρα ενός μαθητή, μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» για την αγωνία που έζησε οι ίδια, αλλά και οι υπόλοιποι γονείς. 

Όπως είπε χτύπησε το τηλέφωνό της και της είπαν ότι το λεωφορείο έπιασε φωτιά. Η φωτιά ξεκίνησε από το πίσω μέρος και το αντιλήφθηκε μια μαθήτρια, καθώς μύριζε έντονα καμένο. Στη συνέχεια είδαν και τον καπνό και τότε ο συνοδός καθηγητής, χωρίς να τρομοκρατήσει τους μαθητές, τους είπε να κατέβουν από το λεωφορείο. 

Σύμφωνα με τη μητέρα η φωτιά εκδηλώθηκε στην Εγνατία Οδό, ένα χιλιόμετρο πριν την έξοδο για Μέτσοβο, όπου το πούλμαν θα έκανε μια στάση, όπως ήταν προγραμματισμένο. 

Κανένας από τους μαθητές δεν τραυματίστηκε ενώ η Πυροσβεστική Υπηρεσία που μετέβη στο σημείο από το Μέτσοβο, κατάφερε να σβήσει τη φωτιά πριν αυτή κάψει το υπόλοιπο λεωφορείο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top