Μυστήριο με τους πυροβολισμούς και τα μαχαιρώματα σε Βούλα και Αργυρούπολη

Η αστυνομία εξετάζει αν συνδέονται τα περιστατικά

Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει τα δύο βίαια περιστατικά που σημειώθηκαν χθες βράδυ στη Βούλα και την Αργυρούπολη, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό από σφαίρα ενός 19χρονου και από μαχαίρι δύο 27χρονων. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής εξετάζουν αν υπάρχει κάποια συσχέτιση μεταξύ των δύο περιστατικών, μιας και έγιναν με μικρή χρονική απόκλιση το ένα από το άλλο. 

Επεισόδιο με πυροβολισμούς στη Βούλα - Τρεις τραυματίες

Στη Βούλα, ο 19χρονος που τραυματίστηκε από σφαίρα στο πόδι, υποστήριξε πως έκανε τζόκινγκ όταν άγνωστος άρχισε να πυροβολεί προς το μέρος του. Σύμφωνα με πληροφορίες αναζητείται ένα μαύρο αυτοκίνητο, μάρκας Smart, το οποίο φαίνεται να είχε σχέση με το περιστατικό. 

Στο περιστατικό με τα μαχαιρώματα στην Αργυρούπολη, οι δύο 27χρονοι υποστήριξαν ότι δέχθηκαν επίθεση με κίνητρο τη ληστεία από αγνώστους και κατέφυγαν στο Ασκληπιείο της Βούλας για τις πρώτες βοήθειες. Πάντως αναμένεται σήμερα να δώσουν νέα κατάθεση, ενώ πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο. 

Η αστυνομία αναζητά υλικό από κάμερες ασφαλείας και για τα δύο περιστατικά. Στα εγκληματολογικά εργαστήρια εστάλησαν πέντε κάλυκες των 9 mm, που βρέθηκαν στο σημείο των πυροβολισμών στη Βούλα, ενώ υπάρχει μια μαρτυρία για συμπλοκή ομάδας δέκα ατόμων περίπου στη Βούλα, στο σημείο, όπου τραυματίστηκε ο 19χρονος.

Οι έρευνες των αρχών εστιάζουν στο παρελθόν των θυμάτων και σύμφωνα με πληροφορίες ο 19χρονος στη Βούλα είχε κατηγορηθεί για απείθεια. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top