Δραπετσώνα: «Ήθελε να μου κόψει τον λαιμό με το μαχαίρι. Ζω από θαύμα!»

Συγκλονίζει η γυναίκα που έπεσε θύμα επίθεσης από τον σύζυγό της

Συγκλονίζει η μαρτυρία της γυναίκας που έπεσε θύμα βιασμού και κακοποίησης από τον σύζυγό της / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Ανατριχίλα προκαλεί η μαρτυρία της 45χρονης στη Δραπετσώνα, που έπεσε θύμα κακοποίησης από τον εν διαστάσει σύζυγό της. Ο άνδρας της τη βίασε, την ξυλοφόρτωσε και τη χτύπησε με κουζινομάχαιρο στον λαιμό, προκαλώντας της σοβαρά τραύματα. 

Δραπετσώνα: Βίασε και μαχαίρωσε τη σύζυγό του

Η γυναίκα είναι σοκαρισμένη. Ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι ο πατέρας του 15χρονου παιδιού της την κακοποίησε με αυτόν τον βάρβαρο τρόπο. Όπως είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Άννα Σταματιάδου, της επιτέθηκε, όταν του ζήτησε για ακόμη μια φορά να χωρίσουν.

«Του είπα ότι θέλω να χωρίσουμε. Προσπάθησε να με σκοτώσει! Πήρε το μαχαίρι από την κουζίνα, με τράβηξε από τα μαλλιά και επιχείρησε να μου κόψει τον λαιμό», δήλωσε η γυναίκα που είναι ακόμα σε κατάσταση σοκ.

Δραπετσώνα: Το θύμα της επίθεσης μιλά στο Star

Δραπετσώνα: Βίασε και προσπάθησε να σκοτώσει τη σύζυγό του με μαχαίρι

Σοκαρισμένη η γυναίκα που έπεσε θύμα κακοποίησης από τον σύζυγό της

Δραπετσώνα: «Ζω από θαύμα», λέει η γυναίκα που έπεσε θύμα επίθεσης από τον σύζυγό της

Όπως είπε στη συνέχεια, όταν ο 43χρονος συνειδητοποίησε ότι οι γείτονες κατάλαβαν όσα είχαν συμβεί μέσα στο διαμέρισμά τους, πήρε το παιδί και τράπηκε σε φυγή.

Με είχε σπρώξει προς τα πίσω και προσπαθούσε να μου κόψει τον λαιμό.

Ευτυχώς η άτυχη γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει από τη μανία του συζύγου της, πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα και κατήγγειλε το περιστατικό. Ο άνδρας εξαφανίστηκε, όμως λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη.

Η ίδια κατήγγειλε ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που πέφτει θύμα κακοποίησης, αλλά και στο παρελθόν ο σύζυγός της είχε αντίστοιχη συμπεριφορά.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς της Yποδιεύθυνσης Aσφάλειας Πειραιά.


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top