Κρήτη: «Έχασα τη γυναίκα μου» - Απαρηγόρητος ο σύντροφος της Πέννυς

Ετοιμάζονταν να αρραβωνιαστούν σε λίγο καιρό

Συντετριμμένος είναι ο σύντροφος της 22χρονης Πέννυς, η οποία έχασε τη ζωή της το βράδυ του Σαββάτου σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις Αρχάνες Ηρακλείου. 

Το ζευγάρι έμενε μαζί κι έκαναν όνειρα για την κοινή τους ζωή. Το βράδυ του Σαββάτου η πρωταθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης επέστρεφε στο σπίτι, όπου έμενε με τον καλό της, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε η φίλη της χτύπησε σε κράσπεδο και ανετράπη με αποτέλεσμα η 22χρονη να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι. 

Κρήτη: «Δεν έπρεπε να φύγει», συντετριμμένη η μητέρα της 22χρονης Πέννυς

«Δεν μπορώ να το πιστέψω. Έχασα τη γυναίκα μου, ο πόνος μου είναι τεράστιος και δεν μπορώ να το πιστέψω», είπε με λυγμούς στο cretapost.gr ο σύντροφος της Πέννυς. 

H 22χρονη Πέννυ που σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Κρήτη

H 22χρονη Πέννυ που σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Κρήτη

Συγκλονισμένοι από τον χαμό του κοριτσιού και ο αδελφός και ο πατέρας του συντρόφου της 22χρονης, που την είχαν σαν μέλος της οικογένειάς τους. 

Αθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης η 22χρονη που σκοτώθηκε στην Κρήτη

«Η Πέννυ ήταν τρία χρόνια με τον αδελφό μου. Τον λάτρευε, ετοιμάζαμε τους αρραβώνες τους. Ήταν ένα αξιαγάπητο κορίτσι, δραστήριο, είμαστε συγκλονισμένοι», είπε ο αδελφός του συντρόφου της 22χρονης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». 

Απαρηγόρητος είναι ο σύντροφος της 22χρονης που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Κρήτη

«Ήταν ένα κορίτσι που όλοι θα ήθελαν να το έχουν παιδί τους. Είχαμε καθυστερήσει τους αρραβώνες των παιδιών, αλλά θα τους κάναμε σύντομα. Η Πέννυ δούλευε τρεις δουλειές, προσπαθούσε να πάρει το πτυχίο της, έκανε την πρακτική της ως εργοθεραπεύτρια. Ήταν πολύ αξιόλογο παιδί», είπε ο πατέρας του συντρόφου της, ο οποίος προσπαθεί να σταθεί στη μητέρα της, που μεγάλωσε ολομόναχη τις κόρες της. 

Η κηδεία της Πέννυς θα γίνει σήμερα στις 15:00 στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top