Λαγονήσι: Αναζητείται το μαύρο τζιπ των δραστών - «Δεν τον είχαμε ξαναδεί»

Λίγο πριν την επίθεση, οι 16χρονοι έκαναν γκράφιτι στον ίδιο δρόμο

Συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό των δύο δραστών που επιτέθηκαν σε δύο 16χρονους, στο Λαγονήσι/ βίντεο κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star

Συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό των δύο δραστών που επέβαιναν σε μαύρο τζιπ με φιμέ τζάμια και επιτέθηκαν σε δύο 16χρονους, στο Λαγονήσι, το βράδυ της Παρασκευής. 

Ο ένας από τους δράστες κατέβηκε από το όχημα και είπε κάτι σε ξένη γλώσσα στα δύο αγόρια. Αφού τα δύο παιδιά άρχισαν να τρέχουν, πυροβόλησε εναντίον τους και πέτυχε τον έναν στο πόδι.

Λαγονήσι: Άγνωστος κατέβηκε από όχημα και πυροβόλησε 16χρονο!

Ο 16χρονος μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας με διαμπερές τραύμα, ενώ αναμένεται να δώσει συμπληρωματική κατάθεση μόλις πάρει εξιτήριο. Η ζωή του, ευτυχώς, δε διατρέχει κίνδυνο.

Η ΕΛ.ΑΣ έχει βρει έναν κάλυκα στο σημείο και αναμένονται τα αποτελέσματα από τη βαλλιστική έρευνα για να αποκαλυφθεί εάν το όπλο έχει ξαναχρησιμοποιηθεί σε άλλη παράνομη δραστηριότητα.

Πληροφορίες λένε ότι λίγο πριν την επίθεση, οι δύο 16χρονοι έκαναν γκράφιτι, στον ίδιο δρόμο όπου σημειώθηκε το αιματηρό περιστατικό.

Το σημείο όπου σημειώθηκε η επίθεση στους δύο 16χρονους/ screenshot από κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Ο ένας από τους δύο 16χρονους είπε στην κατάθεσή του ότι μάλλον ο δράατης τους μίλησε στα ρωσικά. Ο δράστης είχε έντονο ύφος και όταν πυροβόλησε προς το μέρος τους, το έκανε από πολύ κοντινή απόσταση. Το παιδί υποστήριξε πως δεν τσακώθηκαν μαζί του και πως δεν έχουν διαφορές με κανέναν. 

«Δεν τον είχαμε ξαναδεί ποτέ», είπε ο 16χρονος.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας αναζητούν μέσα από τις καταθέσεις των θυμάτων το προφίλ του δράστη αλλά και το κίνητρο που όπλισε το χέρι του τραυματίζοντας το ένα παιδί. Τέσσερα άτομα προσήχθησαν, ωστόσο αφέθηκαν ελεύθερα, καθώς δεν προέκυψαν στοιχεία εις βάρος τους.

Στο στόχαστρο των Αρχών έχει μπει ένα μαύρο τζιπ με φιμέ τζάμια. Μάλιστα, το τζιπ αυτό φαίνεται να το έχουν καταγράψει κάμερες ασφαλείας, με το υλικό να βρίσκεται ήδη στα χέρια της αστυνομίας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top