Tα πιο πρωτότυπα δώρα για το Πάσχα από το e-shop της «ΕΛΠΙΔΑΣ»

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν αποκλειστικά στη στήριξη των παιδιών με καρκίνο

eshop Eλπίδας

Με τις πιο πολύχρωμες και πρωτότυπες δημιουργίες υποδεχόμαστε το Πάσχα στο eshop της ΕΛΠΙΔΑΣ, προσφέροντάς μια μεγάλη επιλογή από λαμπάδες και ιδιαίτερα δώρα για τα βαφτιστήρια και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Αυγοθήκη γλαστράκια

Αυγοθήκη γλαστράκια

Με πολύ φαντασία και με απόλυτη αφοσίωση και αγάπη στα παιδιά με καρκίνο και τις οικογένειές τους, σχεδιάσαμε 8 διαφορετικές επιλογές λαμπάδων για αγόρια και κορίτσια, τις οποίες επιμελήθηκε με ιδιαίτερη φροντίδα το μέλος της Επιτροπής ELPIDA Youth, Νάσια Θανοπούλου.

Λαμπάδες smiley

Λαμπάδες smiley

Το πολύχρωμο smiley face, με την υπογραφή της καλλιτέχνιδας Έμιλυ Βαφειά, μέλους της Επιτροπής ELPIDA Youth, θα φωτίσει με χαμόγελα τα πρόσωπα των παιδιών όλων των ηλικιών!

πασχαλινά παιδικά στυλό

πασχαλινά παιδικά στυλό

Παράλληλα, στο eshop της ΕΛΠΙΔΑΣ θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μια σειρά από πρωτότυπα παιδικά δώρα με πασχαλινή διάθεση, όπως στυλό, κιμωλίες, παιχνίδια, customized προϊόντα καθώς και την πρωτότυπη σειρά δώρων που δημιούργησαν ελληνικές εταιρείες ειδικά για τους σκοπούς της ΕΛΠΙΔΑΣ, και συγκεκριμένα: ANASTASIA KESSARIS, BLEECKER&LOVE, KOKU CONCEPT, LIPSHOP, EMILY VAFIAS, SISSY FEIDA.

Ξύλινη κασετίνα χρωμάτων

Ξύλινη κασετίνα χρωμάτων

Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του eshop θα διατεθούν αποκλειστικά στη στήριξη των παιδιών με καρκίνο και των οικογενειών τους. Ας μοιραστούμε μαζί τους την αγάπη και ας κάνουμε το Πάσχα για εκείνους πιο φωτεινό!

Κιμωλίες λαγουδάκια

Κιμωλίες λαγουδάκια

Kιμωλίες donuts

Kιμωλίες donuts

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας μέσα από την ηλεκτρονική μας διεύθυνση: eshop.elpida.org.

Μολύβι με σπόρους

Μολύβι με σπόρους

FACEBOOK PAGE: @ELPIDAAssociationEShop

INSTAGRAM PAGE: @elpida_eshop και HASHTAG: #elpidashareslove

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top