Τέμπη: «Πήγαν στο κυλικείο γιατί ήθελαν να καθίσουν όλες μαζί... »

Συγκλονιστική μαρτυρία για τις τρεις κοπέλες από την Καλαμπάκα

Τέμπη
Οι δηλώσεις του πατέρα των δίδυμων κοριτσιών από το Καστράκι Καλαμπάκας στο Κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star - Τι είπε για την τραγωδία των Τεμπών και την απώλεια των παιδιών του και της ανιψιάς του 

Τις δραματικές στιγμές που βίωσε στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών και τις οποίες δε θα ξεπεράσει ποτέ περιέγραψε μια 26χρονη κοπέλα που επέβαινε στη μοιραία επιβατική αμαξοστοιχία Intercity 62. Είδε, μάλιστα, τις άτυχες δίδυμες και την ξαδέρφη τους να προσπαθούν να βρουν πού θα καθίσουν προτού χάσουν τη ζωή τους. «Δεν έβρισκαν να καθίσουν όλες μαζί και πήγαν στο κυλικείο», είπε.

Τέμπη: O Nικήτας είχε «πέσει στη φωτιά» για να σώσει τον 5χρονο στον Κολωνό

Η 26χρονη Νατάσα επέβαινε στο επιβατικό τρένο το οποίο συγκρούστηκε με την εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη και συγκλονίζει μιλώντας για το μοιραίο βράδυ.

«Ήταν εφιάλτης αυτό που ζήσαμε και δε νομίζω να το ξεπεράσουμε ποτέ. Εγώ ήμουν με το αγόρι μου στο τέταρτο βαγόνι. Είχαμε καθυστέρηση στο Παλιοφάρσαλα και μετά από 40 λεπτά ξεκινήσαμε. Μετά από λίγο έγινε η σύγκρουση. Δε θυμάμαι τα λεπτά πριν από αυτό, θυμάμαι μόνο το μπαμ. Στην αρχή, νομίζαμε πως κάτι έπαθε το τρένο, έσπασαν τα τζάμια, άρχισαν όλοι να φωνάζουν, μετά μας είπαν πως υπάρχει φωτιά και βγήκαμε όλοι έξω» είπε στο Mega. 

Λύνει τη σιωπή του o πατέρας των διδύμων: «Έχουμε να κάνουμε με τομάρια!»

Τέμπη: «Άφησαν τα πράγματά τους και πήγαν στο κυλικείο - Ήθελαν να καθίσουν όλες μαζί»

Η Νατάσα είχε δει τα δίδυμα κορίτσια και την ξαδέρφη τους το μοιραίο βράδυ, λίγο πριν από την σύγκρουση.

«Τα δίδυμα κορίτσια τα άκουσα όταν ανέβηκαν και δεν είχε να καθίσουν όλες μαζί. Έτσι, είπαν να πάνε να κάτσουν στο κυλικείο μέχρι τη Λάρισα, που θα κατέβαινε κόσμος, και να μεταφερθούν μετά. Άφησαν τα πράγματα τους σε εμάς για να μην τα κουβαλάνε. Το πρωί είδα στη τηλεόραση πως ήταν αυτά τα κορίτσια. Είναι τραγικό γιατί θα μπορούσα να είμαι εγώ στη θέση τους και στη θέση πολλών άλλων παιδιών που χάθηκαν» δήλωσε η κοπέλα.

Τέμπη

«Θα μπορούσα να είμαι εγώ στη θέση τους και στη θέση πολλών άλλων παιδιών που χάθηκαν» λέει για τα άτυχα κορίτσια από την Καλαμπάκα 26χρονη επιβάτης της μοιραίας αμαξοστοιχίας Intercity 62 

Τέμπη:Αβάσταχτος πόνος στην κηδεία της Θώμης, της Χρύσας και της Αναστασίας

«Κάποιες φορές νιώθω πως ήταν εφιάλτης και δεν είχε συμβεί. Κάποιες άλλες κλείνω τα μάτια και να ξαναβλέπω τις στιγμές μετά το τράνταγμά. Έκανα μέρες να κοιμηθώ. Νομίζω πως ό,τι και να γίνει, και να φτιάξουν τα συστήματα και όλα, δε νομίζω να δικαιωθούμε ποτέ. Χάθηκε τόσος κόσμος και όλα αυτά δε γυρίζουν πίσω. Σίγουρα πρέπει να αλλάξουν όλα σε αυτή τη χώρα που ζούμε».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top