Τέμπη: Η συμβουλή του συντρόφου της που την έσωσε από τον θάνατο

«Δεν μπορώ να ξεχάσω το συναίσθημα ότι μπορεί να πεθάνω»

Συγκλονίζει ο αδελφός του Βάιου που σκοτώθηκε στα Τέμπη - Βίντεο από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διασωθείσα φοιτήτρια περιγράφει τις στιγμές τρόμου που βίωσε μέσα στο τρένο κατά τη φονική σύγκρουση στα Τέμπη κι αποκαλύπτει ότι σώθηκε χάριν στη συμβουλή που της έδωσε ο σύντροφος της να μην ταξιδέψει στο δεύτερο βαγόνι του τρένου.

«Σώθηκα γιατί ο σύντροφος μου με παρότρυνε να μην μπω στο βαγόνι 2 και μπήκα στο βαγόνι 7. Πάντα συνήθιζα να κλείνω στα μπροστινά βαγόνια, ο φίλος μου με παρότρυνε να κάτσω πίσω, που να φανταστώ ότι αυτό θα μου έσωζε τη ζωή» εξηγεί η νεαρή φοιτήτρια μιλώντας στο MEGA.

Πέθανε ο άντρας της σε σιδηροδρομικό δυστύχημα - Ζητούν πίσω την αποζημίωση

Συγκλονίζουν οι περιγραφές της νεαρής φοιτήτριας που κατάφερε να βγει ζωντανή από το τρένο του θανάτου. Μάλιστα, αναφέρεται στη στιγμή της σύγκρουσης αλλά και στα εφιαλτικά λεπτά που ακολούθησαν. «Το βαγόνι μου είχε τεράστια ανατάραξη. Κουνήθηκε πάρα πολύ το δικό μας βαγόνι που ήταν το τελευταίο, δεν μπορώ να φανταστώ τι έγινε μπροστά. Δεν είχαμε οπτική επαφή με έξω, νόμιζα ότι θα πέσουμε σε γκρεμό και το συναίσθημα ότι μπορεί να πεθάνω δεν μπορώ να το ξεχάσω. Ήμασταν στο τούνελ και το τι είδα δεν θα ήθελα να το βιώσει κανένας ποτέ».

«Δεν ήξερα ότι έγινε σύγκρουση με τρένο»

Η ίδια αναφέρεται στην κατάσταση που επικρατούσε το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου και στις αντιδράσεις των υπόλοιπων επιβατών του μοιραίου τρένου. «Πήγα στην αντίθετη πλευρά του τούνελ, σκαρφάλωσα με προσοχή, είχε και τρύπες κάτω. Δεν έβλεπες, δεν ήταν ασφαλής ο δρόμος. Για καλή μου τύχη βρήκαμε δρομάκι, έπεσα, χτύπησα τα γόνατά μου, αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό. Είδα ανθρώπους να βγαίνουν με αίματα, τσιρίδες, φώναζαν καίγομαι. Ήθελα να πάω κοντά, αλλά δεν είχα και τη δύναμη», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Τέμπη: Σπαραγμός στις κηδείες του Ντένις και της Μάρθης

Αρχικά, νόμιζε ότι το τρένο είχε εκτροχιαστεί εξηγεί η νεαρή φοιτήτρια. «Δεν ήξερα ότι έγινε σύγκρουση με τρένο. Ο μπαμπάς μου μου το είπε στο τηλέφωνο. Του είπα "μπαμπά, έχει πάρει φωτιά το τρένο". Έκλαιγα, μου κοβόταν η ανάσα. Έπαθα σαν κρίση πανικού, έχω ξεχάσει πολλά πράγματα, δεν ήξερα καν ότι έχω χτυπήσει».

«Δεν μπορώ να κοιμηθώ καλά, θέλω πάντα να είναι κάποιος δίπλα μου. Δεν μπορώ να μένω μόνη μου», πρόσθεσε η νεαρή κοπέλα. 

Απίστευτες είναι οι περιγραφές όσων επέζησαν στα Τέμπη / Φωτογραφία από Eurokinissi, Λεωνίδας Τζέκας
Μπαλόνια για τα θύματα της φονικής σύγκρουσης στα Τέμπη / Φωτογραφία από Eurokinissi, Θανάσης Καλλιάρας
«Δεν ξεχνώ» γράφουν για τους νεκρούς στα Τέμπη / Eurokinissi, Ραφαήλ Γεωργιάδης

Πάντως, η μητέρα της φοιτήτριας είπε ότι νιώθουν χαρούμενοι γιατί είναι καλά το παιδί τους. «Δεν μπορούμε να συνέλθουμε για όλους τους υπόλοιπους. Μου είπε "μαμά καιγόμαστε", όταν την πήρα πίσω, ένα μαρτύριο, παντού φωνές, κλάματα, τραγικές στιγμές. Δεν μπορώ να περιγράψω αυτό που ζούσαμε, ήμασταν κάθε ώρα στο τηλέφωνο με το παιδί», ανέφερε.
 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top