Πέθανε ο άντρας της σε σιδηροδρομικό δυστύχημα - Ζητούν πίσω την αποζημίωση

Το αυτοκίνητο του συζύγου της συγκρούστηκε με τρένο το 2008

Μια γυναίκα καταγγέλλει ότι σκοτώθηκε ο άντρας της σε σιδηροδρομικό δυστύχημα και τώρα της ζητάνε πίσω την αποζημίωση - Βίντεο από MEGA

Στη σκιά της φονικής σύγκρουσης στα Τέμπη, μια απίστευτη καταγγελία έρχεται στο φως της δημοσιότητας από μια γυναίκα που πέθανε ο σύζυγός της σε σιδηροδρομικό δυστύχημα και τώρα, σύμφωνα με την ίδια, της ζητούν πίσω την αποζημίωση.

Τέμπη: Έρχονται νέες διώξεις – Στο «κάδρο» ανώτερα στελέχη

Η γυναίκα υποστηρίζει ότι η Hellenic Train της ζητά με εξώδικο να επιστρέψει την αποζημίωση που είχε λάβει κατόπιν του θανατηφόρου δυστυχήματος που είχε ο σύζυγός της, όταν το όχημα που οδηγούσε συγκρούστηκε με το τρένο που κατευθυνόταν από τη Λάρισα στον Βόλο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA. 

Υπαιτιότητα του ΟΣΕ, λέει η Hellenic Train

Την τελική υπαιτιότητα την έχει ο ΟΣΕ υποστηρίζει η Hellenic Train στο εξώδικο που της απέστειλε. «Είναι μια υπόθεση που έγινε πριν από 15 χρόνια. Το δυστύχημα έγινε το 2008, έχουν γίνει έξι δικαστήρια. Η υπόθεση έχει πάει στον Άρειο Πάγο. Έξι φορές έχει βγει το ίδιο αποτέλεσμα. Το 2020 τελεσιδίκησαν θεωρητικά όλα. Καταβλήθηκαν τα ποσά. Βγήκαν κάτι σαν μια μηνιαία βοήθεια για την κόρη μου, την οποία σταμάτησαν να δίνουν», σημειώνει η καταγγέλλουσα.

Μήνυση για συγκάλυψη ευθυνών σε σιδηροδρομικό δυστύχημα το 2022

«Τώρα η Hellenic Train ζητά πίσω τα χρήματα», προσθέτει η γυναίκα που περιγράφει ότι ο άντρας της έχασε τη ζωή του σε σημείο που δεν υπήρχαν διαβάσεις.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top