Τέμπη: Αγωνία για τον Γεράσιμο - «Το παιδί μου είναι στο χέρι της Παναγίας»

Μέρα νύχτα έξω από την εντατική οι γονείς του 20χρονου φοιτητή

Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ ο 20χρονος Γεράσιμος / Βίντεο από Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Την πιο δύσκολη μάχη δίνει στην εντατική του νοσοκομείου της Λάρισας ο Γεράσιμος, ο μοναδικός που βγήκε ζωντανός από το πρώτο βαγόνι στο δυστύχημα των Τεμπών. Οι γονείς του αγοριού είναι μέρα νύχτα έξω από την εντατική και περιμένουν ένα ευχάριστο νέο από τους γιατρούς. Η μητέρα του 20χρονου νέου ελπίζει σε ένα θαύμα και στη βοήθεια της Παναγίας, το ίδιο και η γιαγιά του που μίλησε στο Star και τον Αλέξανδρο Γύγο.

Tο άγνωστο ατύχημα του μηχανοδηγού - «Κοπέλα κρεμόταν έξω από το βαγόνι»

Η γιαγιά του Γερασιμου αγωνιά. Ο εγγονός της, φοιτητής στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών, παλεύει σκληρά για τη ζωή του διασωληνωμένος στην εντατική. Όταν εγινε το μοιραίο δυστύχημα πετάχτηκε απο τα σπασμένα τζάμια και βγήκε ζωντανός αλλά βαριά τραυματισμένος. 

Τέμπη: Συνεχίζει τη μάχη ο Γεράσιμος – Το μήνυμα των γονιών του

«Να προσέξουν οι ανώτεροι να μην ξαναγίνουν τέτοια σφάλματα, τρομερά...Ο Θεός να του δίνει υγεία, είναι πολύ σοβαρά το παιδί» λέει στην κάμερα του Star η γιαγιά του.

Είναι άριστος μαθητής, πολύ ήρεμος, φιλότιμος, με τους φίλους του αγαπημένος. Ευχαριστούμε όλον τον κόσμο, για τις ευχές που κάνει.

Τέμπη - γιαγιά Γεράσιμου

Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ ο 20χρονος φοιτητής

Οι γιατροί ειναι κυριολεκτικά απο πάνω του. 

«Απο την αρχή που ήρθε ήταν σε βαριά κατάσταση με δύο βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, χειρουργήθηκε δυο φορές. Ειναι σταθερός, σταθερά σε κρίσιμη κατάσταση», λέει ο διευθυντής ορθοπεδικής του Νοσοκομείου Λάρισας κ. Κώστας Μπαργιώτας.

«Το παιδί μου είναι στο χέρι της Παναγίας»

Η μητέρα του προσεύχεται και ελπίζει στο θαύμα.

Τέμπη - Γεράσιμος

«Ο Γεράσιμος, το παιδί μας είναι στο χέρι της Παναγίας. Περιμένουμε την ενημέρωση των γιατρών κάθε μέρα, ευελπιστώντας σε ένα θαύμα. Το παιδί μου θέλει όλοι γύρω του να χαμογελούν, είναι ένα χαμογελαστό παιδί» λέει η μητέρα του.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που προσεύχονται για τον γιο μας και εκφράζουν την συμπαράστασή τους. Ο Γεράσιμος συνθέτει μουσική, του έχω φέρει να ακούει τις μουσικές του. Οι γιατροί του νοσοκομείου, οι νοσηλευτές, είναι άγγελοι, κάνουν για το παιδί μας ό,τι περνάει από το χέρι τους».

Μαζι με τον σύζυγό της βρίσκονται καθημερινά έξω απο την εντατική και κρέμονται απο τα χείλη των γιατρών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top