Απεργία 8 Μαρτίου: Ποιες ώρες δε θα λειτουργήσουν τα φαρμακεία στην Αττική

Κλειστά θα παραμείνουν τα φαρμακεία στον Πειραιά

Όλα όσα είπε ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής Κωνσταντίνος Λουράντος

Σε απεργιακό ρυθμό θα κινηθεί η χώρα αύριο, Τετάρτη, καθώς κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις στο περιθώριο του φονικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Κλειστά θα παραμείνουν αύριο τα φαρμακεία της Αττικής, από τις 11:00 έως τις 15:00.

«Οι φαρμακοποιοί θα συμμετέχουμε στις κινητοποίησεις με μία συγκέντρωση στην πλ. Κλαυθμώνος. Θα συμπαρασταθούμε για το πένθιμο αυτό γεγονός. Η στάση εργασίας δεν αφορά κανένα κλαδικό μας αίτημα, παρά μόνο τη συμμετοχή μας στο πένθος το οποίο είναι πανελλαδικό», είπε στο star.gr ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, Κωνσταντίνος Λουράντος.

κλειστά φαρμακεία λόγω απεργίας στον Πειραιά

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο τα φαρμακεία της Αττικής, από τις 11:00 έως τις 15:00 - φωτ. eurokinissi

Ο ίδιος σημείωσε ότι και στην υπόλοιπη χώρα, οι τοπικοί Φαρμακευτικοί Σύλλογοι έχουν λάβει αντίστοιχες αποφάσεις. 

«Άλλοι θα κλείσουν λίγες ώρες, άλλοι όλη μέρα, άλλοι δε θα συμμετέχουν, αλλά πιστεύω ότι όλοι λειτουργούν με τη σκέψη στο γεγονός αυτό, που πραγματικά είναι θλιβερό και εξοργιστικό».

Απεργία 8 Μαρτίου: Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ

Κλειστά τα φαρμακεία στον Πειραιά: «Κάνουμε απεργία ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ και όχι αιτημάτων»

Στον Πειραιά, κλειστά θα παραμείνουν αύριο τα φαρμακεία με απόφαση του τοπικού Συλλόγου.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πειραιά αποφάσισε την 8 Μαρτίου 2023 τα φαρμακεία της Περιφέρειάς του να παραμείνουν κλειστά. Για πρώτη φορά στα χρονικά κάνουμε απεργία ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ και όχι αιτημάτων. Κάθε υπεύθυνος θα πρέπει να πληρώσει το μέγεθος της δικής του ευθύνης καλώντας ταυτόχρονα την Κυβέρνηση να διασφαλίσει στο ακέραιο την ασφάλεια των συγκοινωνιών. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ !», αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top