Τέμπη: «Ράγισαν» καρδιές στην κηδεία του 15χρονου και του πατέρα του

Πώς αποχαιρετήσαν τον Παναγιώτη οι συμμαθητές του στον Κορδελιό

κηδεία

Το Κορδελιό στη Θεσσαλονίκη αποχαιρετά σήμερα τον 54χρονο αστυνομικό Ευάγγελο και τον 15χρονο γιο του, Παναγιώτη, οι οποίοι βρήκαν τραγικό θάνατο στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη

Ο προαύλιος χώρος του ιερού ναού Αγίου Γεωργίου στο Κορδελιό πλημμύρισε από κόσμο. Τραγικές φιγούρες τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια του Παναγιώτη, τα οποία καλούνται να διαχειριστούν αυτή την τραγική απώλεια, που ακολουθεί τον θάνατο της μητέρας τους πριν από πέντε χρόνια.

Έχασε τη μητέρα από καρκίνο και τώρα πατέρα και αδελφό στα Τέμπη

Το 1ο γυμνάσιο Κορδελιού, όπου φοιτούσε ο Παναγιώτης, έμεινε σήμερα κλειστό. Ο διευθυντής του σχολείου, Αντώνης Θεοχαρόπουλος, μίλησε στον Στρατή Λημνιό και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την απώλεια του 15χρονου μαθητή η και το πώς βιώνουν τα παιδιά του σχολείου αυτήν την τραγική εξέλιξη.

«Σήμερα ίσως είναι η πιο δύσκολη μέρα του δράματος. Πρέπει να διαχειριστούμε τη θλίψη μας και τον πόνο μας αυτή τη στιγμή. Ο Παναγιώτης ήταν ένα αγαπητό παιδί. Βιώνουμε τις τελευταίες τρεις μέρες μια φοβερή κατάσταση στο σχολεία. Τα παιδιά προσπαθούν να διαχειριστούν και τον θυμό και τη θλίψη τους. Το πιο δύσκολο για όλους μας, είναι γι’ αυτούς που μένουν πίσω. Εμείς θα πρέπει ως καθηγητές και γονείς να βοηθήσουμε τα παιδιά να ξεπεράσουν όλον αυτόν τον πόνο» είπε ο διευθυντής του σχολείου.

Ο διευθυντής του 1ου γυμνασίου Κορδελιού όπου φοιτούσε ο 15χρονος Παναγιώτης

Ο διευθυντής του 1ου γυμνασίου Κορδελιού όπου φοιτούσε ο 15χρονος Παναγιώτης

Οι συμμαθητές του Παναγιώτη έχουν πλημμυρίσει με μηνύματα και λουλούδια το σχολείο, ενώ έσπευσαν με ένα λευκό λουλούδι να τον αποχαιρετήσουν και να τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία... τόσο νωρίς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top