Αποκάλυψη Star: Οι τελευταίες κινήσεις του σταθμάρχη

Δεν επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες για γλέντι μέσα στον σταθμό

Βίντεο από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Συνεχώς έρχονται στο φως νέα στοιχεία για την πολύνεκρη τραγωδία των Τεμπών. Το Star αποκαλύπτει που βρισκόταν ο σταθμάρχης τη μοιραία στιγμή της σύγκρουσης καθώς και αν γινόταν πάρτυ στο σταθμαρχείο και τι έχει συμβεί με το σύστημα τηλεδιοίκησης, που θα μπορούσε να αποτρέψει την τραγωδία, στον σταθμό Λαρίσης.

Τέμπη: Οι πρώτες εκτιμήσεις των ερευνητών για την ισχυρή έκρηξη

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Γύγου στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star, η τηλεδιοίκηση είναι εκτός λειτουργίας εδώ και τέσσερα χρόνια.

Ο Αλέξανδρος Γύγος αποκαλύπτει τις τελευταίες κινήσεις του σταθμάρχη λίγο πριν φτάσει στο σταθμό της Λάρισας το μοιραίο τρένο.

Μέσα στον σταθμό υπάρχει μία καφετέρια όπου, ένα τέταρτο πριν φτάσει ο συρμός, πήγε ο σταθμάρχης για να αγοράσει έναν καφέ. Στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς το βάθος της αποβάθρας και επέστρεψε στο πόστο του.

Τέμπη: «Αν υπήρχε το σύστημα σηματοδότησης θα είχε αποφευχθεί η τραγωδία»

Κάμερες ασφαλείας υπάρχουν παντού στον σταθμό και οι κινήσεις του έχουν καταγραφεί ενώ τις επιβεβαιώνουν και εργαζόμενοι στο καφέ.

τελευταίες κινήσεις

Σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Γύγο δεν επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και αναφέρουν πως τη μοιραία βραδιά ακούγονταν από το σταθμαρχείο  οχλαγωγίες και μουσική, σαν κάποιος να έκανε γλέντι. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top