Τέμπη: Σήμερα οι κηδείες των θυμάτων - Θρηνούν οι συγγενείς

Συνεχίζονται οι ταυτοποιήσεις - 57 οι νεκροί

Τέμπη: Σήμερα οι κηδείες των θυμάτων - Θρηνούν οι συγγενείς
Βίντεο από έκτακτη εκπομπή STAR

Πανελλήνια συγκίνηση προκαλεί η τραγωδία στα Τέμπη που έχει ξεπεράσει τα σύνορα της Ελλάδας και έχει βυθίσει στη θλίψη και την παγκόσμια κοινότητα. Σήμερα κηδεύονται τα θύματα της μοιραίας σύγκρουσης με τους συγγενείς τους να θρηνούν που έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους μέσα σε μια στιγμή.

Τέμπη: «Θέλω τιμωρία των υπευθύνων – Τι να την κάνουμε την αποζημίωση;»

Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα ο αριθμός των νεκρών έχει ανέλθει στους 57, ενώ συνεχίζονται κι οι ταυτοποιήσεις των θυμάτων, οι οποίες είναι 54 στο σύνολο μέχρι στιγμής. Οι τραυματίες που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία είναι 38, ενώ 7 άνθρωποι παλεύουν για τη ζωή τους διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ.

Βουβός πόνος στο νοσοκομείο της Λάρισας

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίσσονται στο νοσοκομείο της Λάρισας, όπου γονείς και συγγενείς αναμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA, με πόνο ψυχής και με χιλιάδες ερωτηματικά κι αγωνιούν να μάθουν τι απέμεινε από τα παιδιά τους. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι το τέλος της ημέρας οι διαδικασίες της ταυτοποίησεις θα έχουν ολοκληρωθεί. 

Βίντεο από έκτακτη εκπομπή STAR

Δυστυχώς, τα νέα παίδια γυρνούν στις οικογένειες τους νεκρά, μέσα από μια επώδυνη διαδικασία ταυτοποιήσεων. «Κόψαμε στα παιδιά μας ένα εισιτήριο θανάτου, λένε οι γονείς των παιδιών που έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη.»

Τέμπη: Κάμερα έχει καταγράψει τις κινήσεις του σταθμάρχη

Ανείπωτος είναι ο πόνος των συγγενών που αναζητούν τα προσωπικά αντικείμενα των νεκρών. Μάλιστα, όσα προσωπικά αντικείμενα έχουν βρεθεί από το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα, κρατούνται στο αστυνομικό τμήμα Τεμπών, σύμφωνα με τη νεότερη ανακοίνωση της Αστυνομίας. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top