Τέμπη: «Αν δεν ήταν ο φίλος μου δε θα ζούσα - Είχαν σφηνωθεί τα χέρια μου»

Τραυματίας που νοσηλεύεται περιέγραψε τα όσα δραματικά έζησε στο βαγόνι 3

Όσα είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η τραυματίας για τα όσα δραματικά έζησε στο τρίτο βαγόνι της αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε με εμπορική, στα Τέμπη

Μία επιβάτης του βαγονιού «3» κατάφερε να σωθεί χάρη στην επέμβαση ενός φίλου της που ήταν μαζί. Μετά τη σφοδρή σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη, τα χέρια της εγκλωβίστηκαν μεταξύ των καθισμάτων και δεν μπορούσε να βγει από το βαγόνι.

Tέμπη: «Βγήκαμε από το βαγόνι και είδαμε το χάος» - Σοκαριστικές μαρτυρίες

Η Εύη που σώθηκε από το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τα όσα δραματικά έζησε. 

Τέμπη: «Μείνε ψύχραιμη. Πάρε αναπνοές» - Βίντεο από την τραγωδία

«Είμαι καλά, νοσηλεύομαι με ράμματα στην πλάτη και με οξυγόνο προληπτικά. Ήταν πολύ ξαφνικό. Ήμουν στο βαγόνι 3  μαζί με έναν φίλο μου, ο οποίος μόλις έσπασαν τα τζάμια κατάφερε να με βγάλει έξω πριν αρχίσουν οι φλόγες να γίνονται πιο μεγάλες» περιέγραψε και εξήγησε ότι μάλλον κόπηκε στην πλάτη από τα τζάμια όταν βγήκε από τα παράθυρα.

Αν δεν ήταν ο φίλος μου δε θα ζούσα γιατί είχε σφηνωθεί το χέρι μου ανάμεσα στα καθίσματα

Η κοπέλα περιέγραψε ότι μαζί με τον φίλο της σύρθηκαν πάνω στις γραμμές για να απομακρυνθούν από το τρένο, μήπως γινόταν κάποια έκρηξη. «Ο κόσμος έτρεχε, προσπαθούσε να επιβιώσει» είπε.

Τέμπη: Για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατηγορείται ο σταθμάρχης

Η Εύη δήλωσε πως θα κινηθεί νομικά. «Είμαστε οι τυχεροί που ζήσαμε. Θα μπορούσαν να ήμασταν στη θέση των ανθρώπων που χάθηκαν. Και από το δικό μου το βαγόνι υπήρχαν άνθρωποι που χάθηκαν» κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top