'Εβρος: O πρώην σύντροφος της Βίκυς κατέθεσε - «Είναι συντετριμμένος»

«Παλικαρίσιο, αν κάρφωσε μαχαίρι στην καρδιά» λέει ο τραγικός πατέρας

«Λύγισε» ο πατέρας της 28χρονης κοπέλας μιλώντας για την απώλεια της κόρης του - «Παλικαρίσιο, αν κάρφωσε μαχαίρι στην καρδιά» / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Ο πατέρας της  Βίκυς, της νεαρής γυναίκας από το Τυχερό Εβρου η οποία βρέθηκε νεκρή σε χαράδρα ζητάει απαντήσεις και περιμένει την ολοκλήρωση της έρευνας για τις συνθήκες θανάτου της μοναχοκόρης του. Με δάκρυα στα μάτια μίλησε στην απεσταλμένη του Star Κατερίνα Ρίστα για τις αμφιβολίες του και κάνει έκκληση σε όποιον έχει δει κάτι να καταθέσει στην Αστυνομία. Tην ίδια ώρα στις Αρχές κατέθεσε για την υπόθεση ο πρώην σύντροφος της 28χρονης.

'Εβρος: «Ούτε ένας στους χίλιους δεν πιστεύει το σενάριο της αυτοκτονίας»

Έβρος: «Παλικαρίσιο, αν κάρφωσε μαχαίρι στην καρδιά»

«Δεν μπορώ να αμφισβητήσω το Εγκληματολογικό ή την Ιατροδικαστική υπηρεσία, αν η απόφαση είναι αυτοκτονία, θα την αποδεχθώ» είπε συντετριμμένος ο πατέρας της 28χρονης Βίκυς.

Θα είμαι και περήφανος γιατί ο τρόπος αυτοκτονίας ήταν παλικαρίσιος αφού έριξε ένα μαχαίρι στην καρδιά. Δεν είναι εύκολο πράγμα, θέλει καρδιά. Αλλά πρέπει να αποδειχθεί πρώτα. 

Εβρος

«Ο τρόπος αυτοκτονίας ήταν παλικαρίσιος αν έριξε ένα μαχαίρι στην καρδιά. Αλλά πρέπει να αποδειχθεί πρώτα» / Kεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

«Είτε είναι αυτοκτονία είτε δολοφονία, είναι απώλεια. Το αποτέλεσμα δεν αλλάζει με τίποτα. Εχω εμπιστοσύνη στις Αρχές ότι θα γίνουν οι έρευνες» λέει, και ο πόνος τον «λυγίζει». 

Μέσω του Star κάνει έκκληση για πληροφορίες. Zητά αν είδε κάποιος κάτι να το καταγγείλει στην Αστυνομία.

'Εβρος: «Αποκλείεται το παιδί μας να έχει βάλει τέλος στη ζωή του»

Απαντήσεις στο τετράδιο της Βίκυς αναζητούν οι Αρχές 

Τα ερωτήματα που βασανίζουν τον κύριο Νίκο είναι πολλά. Οπως λέει, η μοναχοκόρη του ήταν ο καλύτερος φίλος του. Ολη τη μέρα δούλευαν μαζί στα χωράφια, μιλούσαν για τα πάντα. Με περηφάνια μιλάει για τα ποιήματα που έγραφε η 28χρονη.

Σε ένα τετράδιο κατέγραφε τις σκέψεις της, όλα όσα την απασχολούσαν.

Αυτό το τετράδιο εξετάζουν τώρα οι αστυνομικοί αναζητώντας απαντήσεις για το τι μπορεί να έγινε.

'Εβρος

Το τετράδιο που εξετάζουν οι αστυνομικοί αναζητώντας απαντήσεις / Kεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Έβρος: Θρήνος στην κηδεία της Βίκυς - «Ονειρεύεσαι μου είχες πει... »

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια ο υπολογιστής της 28χρονης 

Οι γονείς και ο αδελφός της Βίκυς κατέθεσαν το απόγευμα στην Αστυνομία. Στα εγκληματολογικά εργαστήρια μεταφέρθηκε και εξετάζεται ο ηλεκτρονικός της υπολογιστής, ενώ αξιωματικοί της Ασφάλειας πήγαν στο σημείο που βρέθηκε νεκρή.

Πήραν καταθέσεις και εξέτασαν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας κατά μήκος της διαδρομής. Μέχρι τώρα δεν προκύπτει ότι κάποιο άλλο όχημα ακολουθούσε τη μηχανή της. Απαντήσεις, όμως, αναμένεται να δώσει και η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου. 

'Εβρος: Κατέθεσε στην Αστυνομία ο πρώην σύντροφος της 28χρονης

Σύμφωνα με τους φίλους της, η Βίκυ είχε χωρίσει το καλοκαίρι με τον σύντροφό της που είναι συνοριοφύλακας.

Εβρος

Στις Αρχές κατέθεσε για την υπόθεση του θανάτου της Βίκυς ο πρώην σύντροφός της

Ήταν με τον συγκεκριμένο άνθρωπο λίγους μήνες, ενώ είχαν υπάρξει ξανά μαζί όταν η κοπέλα ήταν ακόμα μαθήτρια Λυκείου. Τότε είχαν μια σχέση τριών ετών.

Ο νεαρός κλήθηκε να καταθέσει και σύμφωνα με τις πληροφορίες της Κατερίνας Ρίστα, ήταν συντετριμμένος, καθώς την αγαπούσε πολύ.

Το κρίσιμο διάστημα πριν τον θάνατο της Βίκυς - Κατέθεσε ο πρώην σύντροφός της / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

'Εβρος: «Είχες πάντα δυο φτερά» - Το τραγικά προφητικό ποίημα της 28χρονης

Το κρίσιμο διάστημα πριν τον θάνατο της Βίκυς

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπάρχει ένα στοιχείο που δείχνει ότι κάτι μεσολάβησε και άλλαξε την ψυχολογία του κοριτσιού.

Η Βίκυ δεν έφευγε ποτέ από το σπίτι της χωρίς κράνος και ειδικά όταν ήταν να βγει έξω από το χωριό. Εκείνη την ημέρα λοιπόν έφυγε βιαστικά και χωρίς το κράνος

Για την αστυνομία, οι κρίσιμες ώρες είναι μεταξύ 12 με 2 το μεσημέρι. Αυτό το διάστημα κάτι ίσως έχει μεσολαβήσει. Το τι συνέβη θα απαντηθεί από την έρευνα που γίνεται από την Ασφάλεια.

Η υπόθεση δεν θα κλείσει αν δεν απαντηθούν όλα τα ερωτήματα. 

Την ίδια ώρα το χωριό είναι συγκλονισμενο από τον χαμό της. Σε όποιο σημείο του χωριού και να περπατήσεις υπάρχει κάτι που να θυμίζει τη Βίκυ. Όπως το σύνθημα το οποίο είχε γράψει στην πλατεία «Να αγαπάς και να εργάζεσαι».

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top