'Εβρος: «Ούτε ένας στους χίλιους δεν πιστεύει το σενάριο της αυτοκτονίας»

Τι λέει ο πατέρας της άτυχης Βίκυς - Η έκκληση της οικογένειάς της

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για τον θάνατο της 28χρονης στον Έβρο - Τι λέει ο πατέρας της / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον θάνατο της 28χρονης Βίκυς από το Τυχερό Έβρου, που εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε χαράδρα βάθους 40 μέτρων με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο στήθος της. Η πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή είναι πως πρόκειται για αυτοχειρία. «Δεν αυτοκτόνησε η κόρη μου» υποστηρίζει ο πατέρας της μιλώντας στο Star.

Έβρος: Θρήνος στην κηδεία της Βίκυς - «Ονειρεύεσαι μου είχες πει... »

Έγκλημα ή αυτοκτονία; Αυτό το ερώτημα στοιχειώνει εδώ και τέσσερις ημέρες τους γονείς της άτυχης Βίκυς. Παρόλο που η νεκροτομή ενισχύει το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας, ο πατέρας της επιμένει πως η κόρη του δεν είχε λόγο να βάλει τέλος στη ζωή της μπήγοντας ένα μαχαίρι στην καρδιά. 

«Μπορεί σαν πατέρας να λέω ότι δεν είναι αυτοκτονία, αλλά και αν ακόμα ήταν επιλογή της να κάνει αυτοχειρία δικαίωμά της ήταν και την αποδέχομαι κιόλας, αρκεί να αποδειχθεί ότι πραγματικά ήταν αυτοχειρία», είπε.

Αν κάνετε ένα γκάλοπ εδώ στην περιφέρεια και ρωτήσετε 1.000 άτομα, 1.000 απαντήσεις θα είναι ότι δεν είναι αυτοχειρία. Αν υπάρχει έστω και ένας που θα πει κάτι διαφορετικό, τότε θα πω και εγώ "ναι, είναι αυτοχειρία"

Έβρος 28χρονη

Έβρος: Η έκκληση της οικογένειας της άτυχης 28χρονης - «Κλειδί» οι τελευταίες συνομιλίες

«Θέλω να μεταφέρω εκ μέρους της οικογένειας πως αν υπάρχει κάποιος που έτυχε εκείνη τη μέρα να είδε τη Βίκυ ή γνωρίζει κάτι να πάει να το καταθέσει» είπε η δικηγόρος της οικογένειας, Μαρία Καραγεωργίου. 

Στο μεταξύ σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες. Έμπειροι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών βρέθηκαν στο σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρή η άτυχη κοπέλα για να ερευνήσουν τα αίτια του θανάτου της.

Εξετάζουν, δε πολύ προσεκτικά - μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου - τις τελευταίες συνομιλίες που είχε η Βίκυ, ενώ τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων θα δείξουν εάν η 28χρονη είχε καταναλώσει αλκοόλ ή κάποια άλλη ουσία λίγο πριν το θάνατό της. 

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top