Θεσσαλονίκη: 22χρονη κατήγγειλε τον θείο της για βιασμό

Προσπαθούσε να την οδηγήσει σε εξαναγκαστικό γάμο με τον γιο του

Το ρεπορτάζ της ΕΡΤ για την καταγγελία της 22χρονης και τη σύλληψη του θείου της

Σοκάρει η νέα καταγγελία για βιασμό σε περιοχή της Θεσσαλονίκης. Μία 22χρονη κοπέλα κατήγγειλε τον 42χρονο θείο της για βιασμό και απειλές με πυροβόλο όπλο.

Θρίλερ στο Παλαιό Φάληρο: Βιασμός νεαρής που περίμενε σε στάση λεωφορείου

Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του 42χρονου, σε περιοχή της Ευκαρπίας, το μεσημέρι της Παρασκευής 17/2. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, απειλή και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Εφιάλτης στην Πέλλα: 37χρονος βίαζε την 11χρονη κόρη της συντρόφου το

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η 22χρονη, ο θείος της κατά το χρονικό διάστημα από μέσα Ιανουαρίου έως μέσα Φεβρουαρίου, με λεκτικές απειλές, με απειλές με πυροβόλο όπλο και με σωματική βία προσπάθησε να την οδηγήσει σε εξαναγκαστικό γάμο με το γιο του, ενώ παράλληλα την εξανάγκασε να επιβιβαστεί επανειλημμένα σε όχημά του προβαίνοντας σε ασελγείς και γενετήσιες πράξεις, σε βάρος της.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

«Συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, μεσημβρινές ώρες χθες (17-02-2023) σε περιοχή της Ευκαρπίας, 42χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, απειλή και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Προηγήθηκε καταγγελία 22χρονης ημεδαπής, σύμφωνα με την οποία ο ανωτέρω (θείος της) κατά το χρονικό διάστημα από μέσα Ιανουαρίου 2023 έως μέσα Φεβρουαρίου 2023, με λεκτικές απειλές, με απειλές με πυροβόλο όπλο και με σωματική βία προσπάθησε να την οδηγήσει σε εξαναγκαστικό γάμο με το γιο του, ενώ παράλληλα την εξανάγκασε να επιβιβαστεί επανειλημμένα σε όχημά του προβαίνοντας σε ασελγείς και γενετήσιες πράξεις, κατά περίπτωση, σε βάρος της.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top