Μητέρα Τουρούτσικα: «Ο Μάριος ήθελε να πεθάνει στον αέρα»

Κατάθεση ψυχής από τη μητέρα του Μάριου - Μιχαήλ

Ανείπωτος ο πόνος των γονιών του Μάριου - Βίντεο από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Σε μία εξομολόγηση ψυχής στο Star και την Κωνσταντίνα Τσεγγενέ, η μητέρα του Μάριου-Μιχαήλ, η μάνα που συγκλόνισε χθες την Ελλάδα μιλάει για το αστέρι της ζωής της, τον αετό της, τον αντιπτέραρχο Μάριο-Μιχαήλ Τουρούτσικα.

«Το αστέρι της ψυχής μου. Τον αγάπησα, μία αγάπη χωρίς όρια. Και θα συνεχίσω να τον αγαπώ και όσο αναπνέω θα τον σκέφτομαι. Ένιωθα περηφάνια, νιώθω, θα νιώθω. Με είχε κάνει πολλές φορές περήφανη. Δεν με είχε στεναχωρήσει ποτέ. Δεν ήθελε να στεναχωρεί τους άλλους. Τους αγαπώ όλους τους πιλότους, τους βλέπω σαν παιδιά μου» σπαρακτικά τα λεγόμενα της άτυχης μητέρας.

μητερα τουρουτσικα

Μητέρα Τουρούτσικα: «Μας ενώνει o ίδιος πόνος με τη μάνα του Στάθη»

Αγέρωχη απέναντι στον μεγαλύτερο πόνο, με μια αξιοπρέπεια που σε καθηλώνει η μητέρα του Μάριου-Μιχαήλ μιλά για το αγόρι της που από μικρό παιδί ένα πράγμα ζητούσε μόνο από τη μανά του.

«Του άρεσε η ταχύτητα. Γρήγορα αυτοκίνητα, μηχανές. Από μικρός μόνο αεροπλανάκια. Δεν είχε φόβο, μου έλεγε μη φοβάσαι. Δεν αφήνω εγώ τη μάνα μου. Ο Μάριος ευχαριστημένος θα είναι τώρα εκεί. Έτσι ήθελε να πεθάνει. Στον αέρα. Μου λείπει. Πολύ. Και είμαι σίγουρη πως όσο περνάει ο καιρός θα μου λείπει περισσότερο. Αν είναι άγγελος στον ουρανό, όπως μου λένε, θέλω να έρχεται στα όνειρά μου».

μαριος τουρουτσικας

Ο Μάριος-Μιχαήλς Τουρούτσικας

Η σκέψη της μάνας του Μάριου που συγκλόνισε χθες με τον αποχαιρετισμό της όλη την χώρα είναι σε όλες τις μητέρες που έχουν ζήσει τον ίδιο πόνο και πάνω από όλα στη μάνα του Στάθη Τσιτλακίδη, πιλότο του μοιραίου Phantom. 

Τουρούτσικας: Ράγισαν καρδιές - «Στρατηγέ, αυτά έμειναν από το παιδί μου;»

«Μας ενώνει ο ίδιος πόνος. Να προσέχει ο ένας τον άλλον....Θα πάρω τηλέφωνο κάποια στιγμή, θα κανονίσω» είπε η μητέρα του Μάριου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top