Μητέρα Τουρούτσικα: «Μας ενώνει o ίδιος πόνος με τη μάνα του Στάθη»

Οι γονείς του σμηναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα ανοίγουν την καρδιά τους

Μία μέρα μετά την ταφή του παλικαριού τους, του Μάριου Μιχαήλ Τουρούτσικα, οι γονείς του άνοιξαν το σπίτι τους και την καρδιά τους κι έστειλαν τον δικό τους μήνυμα στους γονείς του άλλου αδικοχαμένου πιλότου, του Στάθη Τσιτλακίδη. 

Συγκλονίζει ο πατέρας του Μπαλταδώρου: «Καταλαβαίνω τι περνάνε... »

Έχοντας το πηλίκιο του, το ξίφος του και την ελληνική σημαία που σκέπαζαν το φέρετρό του κοντά της, η κα Σταυρούλα, η μητέρα του συγκυβερνήτη του μοιραίου Phantom, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Ο Σμηναγός Μάριος Μιχαήλ Τουρούτσικας/ φωτογραφία Eurokinissi

Ο Σμηναγός Μάριος Μιχαήλ Τουρούτσικας/ φωτογραφία Eurokinissi

«Αυτή τη στιγμή βγαίνω για να πω τα συλλυπητήρια στους γονείς του Στάθη. Η σκέψη μου αυτή τη στιγμή είναι πιο πολύ στη μητέρα του, που σαν μάνες ξέρουμε τι έχουμε περάσει και τι περνάμε. Θα μας ενώνει ο ίδιος πόνος γιατί τα παιδιά μας, ο Στάθης και ο Μάριος, τις τελευταίες ώρες της ζωής τους τις πέρασαν μαζί», είπε. 

Το πηλίκιο, το ξίφος και η ελληνική σημαία που σκέπαζε το φέρετρο του Μάριου Μιχαήλ Τουρούτσικα

Το πηλίκιο, το ξίφος και η ελληνική σημαία που σκέπαζε το φέρετρο του Μάριου Μιχαήλ Τουρούτσικα

Καλό παράδεισο παλικάρια μου, παιδιά μου. Όλα αυτά τα παιδιά, όλους τους πιλότους τους θεωρώ παιδιά μου. Θα είστε πάντα αθάνατοι

Μιλώντας στη δημοσιογράφο του Star, Εύη Γιαρκά, ανέφερε πως κάποια στιγμή θα επικοινωνήσει με τη μητέρα του Στάθη για να μιλήσουν κατ’ ιδίαν.

Τουρούτσικας: Ράγισαν καρδιές - «Στρατηγέ, αυτά έμειναν από το παιδί μου;»

«Ευχαριστώ το ελληνικό κράτος, μας φέρθηκε άψογα και ευχαριστώ όλο τον κόσμο που μας συμπαραστέκεται αυτές τις μέρες», απάντησε σε ερώτηση της δημοσιογράφου και επιβεβαίωσε την πληροφορία που είχε η Εύη Γιαρκά, ότι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, σχεδιάζει να διοργανώσει μια εκδήλωση για τις μητέρες που έχουν χάσει τα παιδιά τους για την πατρίδα. 

ο πατέρας του Μάριου, Κώστας Τουρούτσικας

ο πατέρας του Μάριου, Κώστας Τουρούτσικας

Τα θερμά του συλλυπητήρια στους γονείς του Στάθη Τσιτλακίδη έστειλε και ο πατέρας του Μάριου, Κώστας Τουρούτσικας. «Ο πόνος για όλους τους πατεράδες ο ίδιος. Όταν χάνεις το παιδί σου, δεν έχει σημασία αν είναι πιλότος ή αγρότης».

Έκλαψαν το δικό μου παιδί, άνθρωποι που δεν τον ήξεραν. Αρκεί και μόνο η σκέψη τους για ένα ξένο παιδί. Για μένα είναι κάτι το αδιανόητο

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η αγάπη όλης της Ελλάδας για τον γιο του μετριάζει κάπως την οδύνη του ενώ εξομολογήθηκε ότι ακόμη δεν έχει το κουράγιο να πάει στο νεκροταφείο, την τελευταία «κατοικία» του παιδιού του. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top