Πρώτο επισκεπτήριο στη φυλακή για τον 53χρονο- Πουλάει περιουσία του

Κάνει συνέχεια μεροκάματα στη φυλακή

53χρονος

Ο 53χρονος βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό, μετά από 3,5 μήνες στη φυλακή, θα δεχθεί την επόμενη εβδομάδα το πρώτο επισκεπτήριο. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Star και της Τασούλας Παπανικολάου, δύο είναι τα άτομα που θα τον επισκεφθούν την επόμενη εβδομάδα.

Αυτοί δεν είναι άλλοι από τους γονείς του, που θα ταξιδέψουν μέχρι τα Γρεβενά για να τον δουν για πρώτη φορά μετά από τις 15 Οκτωβρίου 2022, την ημέρα δηλαδή που μπήκε στη φυλακή.

Ο 53χρονος έχει ζητήσει να του πάνε συγκεκριμένα πράγματα για την καθημερινότητά του μέσα στη φυλακή. Επιπλέον, αρχίζει και πουλά προσωπικά του περιουσιακά στοιχεία. Η αρχή γίνεται με το αυτοκίνητό του, για το οποίο έχει δώσει ήδη εντολή προκειμένου να βγει για πώληση. Προσπαθεί να βρει χρήματα αλλά και να γλιτώσει από όπου μπορεί, όπως από το να κόψει το ρεύμα σε ένα ακίνητό του.

Κολωνός: Η μητέρα της 12χρονης μιλά μέσα από τη φυλακή για πρώτη φορά

Σύμφωνα με τις πληροφορίες όμως, ο κατηγορούμενος φαίνεται να επιμένει πολύ στο να κάνει μεροκάματα, με στόχο να μειώσει ημέρες φυλάκισης και να δείξει καλή διαγωγή.

Ο 53χρονος έχει κάνει προφορικά αλλά και γραπτά το αίτημά του και περιμένει απάντηση τις επόμενες εβδομάδες. Προς το παρόν  έχει εισπράξει ένα ηχηρό «όχι». Ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει ένα πολύ βαρύ κατηγορητήριο για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό. Οκτώ κατηγορίες, ανάμεσά τους βιασμός του κοριτσιού, μαστροπεία και διακεκριμένη παιδική πορνογραφία.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top