Καλαμάτα: Συνελήφθη ο δολοφόνος του «Αμερικάνου»

Πώς τον αιφνιδίασαν οι αστυνομικοί

Ρεπορτάζ για την εν ψυχρώ δολοφονία του 47χρονου Αμερικάνου στην Καλαμάτα από την Κατερίνα Ρίστα - Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων Star

Συνελήφθη στη Μεσσηνία ένας 37χρονος, υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος φέρεται να είναι ο εκτελεστής του «Αμερικάνου» στην Καλαμάτα

Οι αστυνομικοί που είχαν αναλάβει τις έρευνες για τον εντοπισμό του, είχαν συλλέξει πληροφορίες για τις κινήσεις του και προετοίμαζαν την επιχείρηση σύλληψής του. Σήμερα το πρωί έμαθαν για το σημείο που βρισκόταν ο καταζητούμενος και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν. 

Καλαμάτα: Αναζητούν Τον Εκτελεστή Του Αμερικανού

Ο 38χρονος φέρεται να πυροβόλησε το θύμα στο πόδι, με αποτέλεσμα να υποστεί ρήξη της αρτηρίας και να πεθάνει. 

O 47χρονος με το παρατσούκλι «Αμερικάνος», ο οποίος εκτελέστηκε στη μέση του δρόμου στην Καλαμάτα

O 47χρονος με το παρατσούκλι «Αμερικάνος», ο οποίος εκτελέστηκε στη μέση του δρόμου στην Καλαμάτα

Η αστυνομία εκτιμά ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, μιας και ο «Αμερικάνος» ήταν γνωστός στις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. 

Φονικό στην Καλαμάτα: Αναζητείται ο 38χρονος εκτελεστής του «Αμερικανού»

Για την υπόθεση έχει συλληφθεί επίσης ένας 22χρονος, ο οποίος ομολόγησε τη συμμετοχή του στη μαφιόζικη εκτέλεση του 47χρονου και αναμένεται να απολογηθεί εντός της ημέρας. 

Οι δράστες εκτέλεσαν τον «Αμερικάνο» ενώ βρισκόταν πάνω στη μηχανή του

Οι δράστες εκτέλεσαν τον «Αμερικάνο» ενώ βρισκόταν πάνω στη μηχανή του

Δύο ακόμα Έλληνες, 40 και 50 ετών αντίστοιχα, αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της ψευδούς κατάθεσης και της υπόθαλψης εγκληματιών, γιατί ενώ αρχικά κλήθηκαν ως μάρτυρες και κατέθεσαν ότι δεν είχαν συνομιλήσει και δεν είχαν έρθει σε επαφή με τους κατηγορουμένους, όπως προέκυψε από βιντεοληπτικό υλικό, τους παρείχαν κατάλυμα, ρούχα για να αλλάξουν μετά την δολοφονική τους ενέργεια καθώς και ότι τους βοήθησαν για να διαφύγουν.

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του «Αμερικανού» στην Καλαμάτα

Καλαμάτα: Η εκτέλεση του «Αμερικάνου»

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία δράστες και θύμα είχαν κλείσει ραντεβού στη συμβολή των οδών Σόλωνος και Ύδρας στην Καλαμάτα, ωστόσο, όπως αποδείχθηκε είχαν στήσει ενέδρα στον 47χρονο, τον οποίον αρχικά τον χτύπησαν και στη συνέχεια τον πυροβόλησαν. 

Καλαμάτα: Νεκρός 47χρονος - Τον πυροβόλησαν στη μέση του δρόμου

Στη συνέχεια, οι δράστες επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο με οδηγό τον 22χρονο και πήγαν στις Κιτριές Μεσσηνίας, όπου εγκατέλειψαν το όχημα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top