Φονικό στην Καλαμάτα: Αναζητείται ο 38χρονος εκτελεστής του «Αμερικανού»

Χειροπέδες σε 3 άτομα για την υπόθεση της δολοφονίας του 47χρονου

Το ρεπορτάζ της Κατερίνας Ρίστα για τη δολοφονία του «Αμερικανού», στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Με μια αστραπιαία επιχείρηση, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη τριών ατόμων για την υπόθεση της στυγερής δολοφονίας του 47χρονου, γνωστού ως «Αμερικανού», στην Καλαμάτα

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του «Αμερικανού» στην Καλαμάτα

Αυτή τη στιγμή ο μόνος που αναζητείται είναι ο 38χρονος Αλβανός πιστολέρο που πυροβόλησε αδίστακτα στη μέση του δρόμου τον «Αμερικανό» όπως τον αποκαλούσαν στην Καλαμάτα.

Χειροπέδες σε τρία άτομα για την υπόθεση της στυγερής δολοφονίας στην Καλαμάτα

Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και μια αστραπιαία επιχείρηση, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τρία άτομα. Εναν 22χρονο, ο οποίος επέβαινε στο όχημα που έκλεισε το δρόμο στο θύμα και δύο άνδρες, 40 και 50 ετών για υπόθαλψη εγκληματία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κατερίνας Ρίστα στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star, εκείνη την ημέρα, θύμα και δράστες είχαν δώσει ραντεβού.

Στην αρχή διαπληκτίστηκαν και αργότερα βγήκαν τα όπλα. Η αστυνομία μιλά για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, και το πιθανότερο σενάριο είναι να είχε σχέση με ναρκωτικά. Αλλωστε το θύμα είχε προϊστορία. Είχε κατηγορηθεί συνολικά 5 φορές για διακίνηση ναρκωτικών.

Καλαμάτα: Γνωστός στις Αρχές ο 47χρονος «Αμερικανός», θύμα ένοπλης επίθεσης

Μάλιστα τον Απρίλιο του 2021 είχε συλληφθεί απο τη Δίωξη ναρκωτικών Καλαμάτας ως μέλος σπείρας που διακινούσε ναρκωτικά σε Αττική και Καλαμάτα.

Φαίνεται πάντως πως ο 47χρονος είχε έντονη εγκληματική δραστηριότητα και στο εξωτερικό και συγκεκριμένη στην Αμερική όπου είχε γεννηθεί.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top