Αίγιο: Επιχειρηματίας απειλούσε να σκοτώσει σύζυγο και γονείς

Συνελήφθη από την αστυνομία

Ένας 45χρονος επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Πάτρα συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής για ενδοοικογενειακή βία, μετά από μήνυση που υπέβαλαν η σύζυγός του και οι γονείς του. 

Νίκαια: To προφίλ του 50χρονου και η αποκάλυψη για τους καβγάδες

Σύμφωνα με το pelop.gr, ο επιχειρηματίας, ο οποίος είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, τηλεφώνησε αρχικά στη μητέρα του και άρχισε να την εξυβρίζει και να την απειλεί. Εκείνη ειδοποίησε την αστυνομία, εκφράζοντας την ανησυχία της για τη νύφη της και το εγγονάκι της. 

Βόλος: Τη χτυπούσε στο κεφάλι και την απειλούσε ότι θα της κόψει το λαρύγγι

Αστυνομικοί του Α.Τ. Αιγίου πήγαν στο σπίτι του επιχειρηματία, όπου τον βρήκαν στον δρόμο, καθώς η σύζυγός του είχε κλειδωθεί μέσα στο σπίτι και δεν του άνοιγε για να μπει. Μέσα στο διαμέρισμα βρίσκονταν και οι γονείς του άνδρα, που έτρεξαν για να την προστατέψουν σε περίπτωση που ο γιος τους ξέφευγε από τα όρια. 

Ο 45χρονος αντιστάθηκε κατά τη σύλληψή του και τραυμάτισε έναν αστυνομικό στα χέρια. Τη Δευτέρα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα στο πλαίσιο του αυτοφώρου και μετά από αίτημά του πήρε αναβολή για την Τετάρτη. 

Κρήτη: Γρονθοκόπησε και τραβούσε από τα μαλλιά τη γυναίκα του

Ο άνδρας είχε απασχολήσει και πάλι τις αρχές για ενδοοικογενειακή βία πριν από δύο χρόνια. Και τότε η σύζυγός του είχε υποβάλει μήνυση για απειλή και εξύβριση. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top