Καταγγελία για εισβολή αγνώστων με μαχαίρια στο Κολλέγιο Αθηνών

Οι αστυνομικές δυνάμεις δε βρήκαν κάποιο αιχμηρό αντικείμενο

Συναγερμός στο Κολλέγιο Αθηνών

Συναγερμός σήμανε περίπου στις 13:00 το μεσημέρι στην ΕΛΑΣ σχετικά με αναφερόμενο επεισόδιο στο Κολλέγιο Αθηνών στο Ψυχικό. 

Κολλέγιο Αθηνών στο Ψυχικό

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρέθηκαν στο σημείο / Eurokinissi (Σωτήρης Δημητρόπουλος)

Η κινητοποίηση ξεκίνησε όταν η ΕΛΑΣ ενημερώθηκε για εισβολή κάποιων εξωσχολικών ατόμων με μαχαίρια στον χώρο του Κολλεγίου.

Στο σημείο έφτασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απέκλεισαν τον χώρο, ενώ για λόγους ασφαλείας οι μαθητές έμειναν κλεισμένοι μέσα στις αίθουσες.

Οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο πραγματοποίησαν έρευνες στον προαύλιο χώρο και τις αίθουσες για να δουν τι έχει γίνει.

Ωστόσο, από τις έρευνες των αστυνομικών δε βρέθηκαν εξωσχολικά άτομα ή αιχμηρά αντικείμενα στον χώρο. Απαντήσεις για την υπόθεση αναμένεται να δώσει μεταξύ άλλων ο φύλακας του σχολικού συγκροτήματος που δίνει κατάθεση.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα ο διευθυντής του Κολλεγίου Αθηνών είχε τηλεφωνήσει στην Αστυνομία, αναφέροντας ότι κάποια άτομα μπήκαν μέσα στο προαύλιο του Κολλεγίου. Επίσης σύμφωνα με άλλες πληροφορίες το ίδιο είχε κάνει μια μητέρα μαθητή που είχε τηλεφωνήσει στο 100.

Οι νεαροί που μπήκαν στο σχολείο φέρεται να ρώτησαν έναν μαθητή πού βρίσκεται ένα άλλο παιδί. Τότε ο μαθητής τους έδειξε την αίθουσα, αλλά στη συνέχεια πήγε κατευθείαν στον υπεύθυνο ασφαλείας για να τον ενημερώσει. 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top