Πάτρα: Ώρες αγωνίας για τον 22χρονο - «Να γίνει καλά το παιδί μας»

Συγκλονίζει ο πατέρας του νεαρού που κατέρρευσε από τη μια στιγμή στην άλλη

 Ώρες αγωνίας για τον 22χρονο που κατέρρευσε από τη μια στιγμή στην άλλη στην Πάτρα / Συγκλονίζει ο πατέρας του στο Star

Με εγκεφαλική αιμορραγία νοσηλεύεται νεαρός ποδοσφαιριστής από την Πάτρα. Ο νεαρός κατέρρευσε στα καλά καθούμενα και όπως όλα δείχνουν η κατάστασή του είναι ιδιαίτερα κρίσιμη.

Πάτρα: Μάχη για τη ζωή του δίνει 22χρονος - Υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Κωνσταντίνας Τσεγγενέ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, μάχη για τη ζωή του δίνει ο 22χρονος ποδοσφαιριστής ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην MEΘ του νοσοκομείου του Ρίου. 

Ο νεαρός κατέρρευσε το περασμένο Σάββατο, ενώ εργαζόταν στην επιχείρηση του πατέρα του που διατηρεί στην Πάτρα και μεταφέρθηκε αμέσως με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο με εκτεταμένη εγκεφαλική αιμορραγία. Η κατάστασή του κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή και οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες.

Πάτρα: Ώρες αγωνίας για τον 22χρονο

Πάτρα: Ώρες αγωνίας για τον 22χρονο

O νεαρός είχε απολυθεί πρόσφατα από τον στρατό και όλοι περιμένουν να μάθουν τι έχει συμβεί και ένας γυμνασμένος νεαρός όπως ο 22χρονος βρέθηκε ξαφνικά διασωληνωμένος.

Ο πατέρας του 22χρονου, μιλώντας στο Star είπε πως περιμένουν με αγωνία να δουν πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση της υγείας του γιου και προσεύχονται να τα καταφέρει.

Πάτρα: Ώρες αγωνίας για τον 22χρονο

«Είμαστε στο στάδιο των εξετάσεων σήμερα και θα δούμε τι θα γίνει. Είναι σε κρίσιμη κατάσταση κι εμείς ως γονείς ελπίζουμε», είπε γεμάτος αγωνία.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top