Αρχαία Ολυμπία: Θρήνος για τον 15χρονο Διονύση που πέθανε στον ύπνο του

«Το παιδί ήταν αναίσθητο. Του έκανα μαλάξεις, αλλά δεν είχε σφυγμό»

Στο πένθος έχει βυθιστεί το χωριό Λάλα στην Αρχαία Ολυμπία, όπου χθες το πρωί βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του ένας 15χρονος μαθητής. 

Σύμφωνα με το patrisnews.gr, κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πώς ο μικρός μαθητής «έφυγε» από τη ζωή τόσο ξαφνικά. 

Ηλεία: Νεκρός 15χρονος μαθητής – Τον βρήκαν τα αδέλφια του

Αρχαία Ολυμπία: Τον βρήκαν νεκρό τα αδέλφια του

Όπως έγινε γνωστό τα δύο αδέλφια του πήγαν να τον ξυπνήσουν για να μην αργήσει στο σχολείο. Τότε τον βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις τους και επικοινώνησαν αμέσως με τους γονείς τους. Εκείνοι κάλεσα το ΕΚΑΒ, αλλά και τον πρόεδρο του χωριού, ο οποίος είναι οικογενειακός φίλος κι ήταν ο πρώτος που έφτασε στο σπίτι. 

«Με πήρε τηλέφωνο ο πατέρας ότι κάτι τρέχει με τον μικρό. Πήγα εκεί, το παιδί ήταν αναίσθητο στο κρεβάτι, του έκανα μαλάξεις αλλά δεν είχε σφυγμό, δεν είχε τίποτα», τονίζει αρχικά ο πρόεδρος του χωριού Νίκος Νικολακόπουλος στην εφημερίδα «Πατρίς».

Ο κ. Νικολακόπουλος τον μετέφερε με το αυτοκίνητό του μέχρι ένα σημείο, όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο νοσοκομείο του Πύργου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. 

«Συνεννοήθηκα με τον πατέρα του, είχε καλέσει ασθενοφόρο. Πήρα τον Διονύση με το αυτοκίνητο και συναντηθήκαμε στον δρόμο με το ασθενοφόρο», πρόσθεσε ο πρόεδρος.

Αρχαία Ολυμπία: Ο 15χρονος αντιμετώπιζε πρόβλημα με την καρδιά του

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, το παιδί ήταν ήδη νεκρό, όταν το παρέλαβε το ΕΚΑΒ για να το μεταφέρει στο νοσοκομείο Πύργου. Έγινε όλη η διαδικασία της ανάνηψης και του έκαναν ηλεκτροσόκ.

Ο 15χρονος φέρεται να αντιμετώπιζε καρδιολογικά προβλήματα, που επιδεινώθηκαν, πιθανώς από κάποια ίωση που περνούσε τις τελευταίες μέρες ενώ στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε εξειδικευμένο νοσηλευτικό ίδρυμα στην Αθήνα για να τα αντιμετωπίσει.

Η σορός του άτυχου αγοριού αναμένεται να μεταφερθεί στην Πάτρα, προκειμένου να υποβληθεί σήμερα το πρωί σε νεκροψία – νεκροτομή.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top