Δράμα: Συγκλονισμένος ο πατέρας του κατηγορούμενου για βιασμό ανηλίκων

«Το καλύτερο παιδί μέσα στο χωριό ήτανε! Πώς έγινε αυτό... δεν ξέρω!»

Βίντεο ΕΡΤ

Ένας 36χρονος άνδρας συνελήφθη στη Δράμα για τον βιασμό -κατ’ εξακολούθηση- του ανήλικου, ετών 16, γιου της συντρόφου του. Ο φερόμενος ως δράστης θα απολογηθεί τη Δευτέρα, 2/1/23.

Δράμα: 36χρονος κατηγορείται για τον βιασμό του γιου της συντρόφου του

Πριν από λίγο μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ ο πατέρας του 36χρονου που φέρεται να ασελγούσε εις βάρος του ανηλίκου.

Ο πατέρας του, δηλώνει συγκλονισμένος με τις κατηγορίες που βαρύνουν τον γιο του και είναι σίγουρος για την αθωότητά του.

Ο άνδρας δεν πιστεύει πως κάτι τέτοιο έχει συμβεί, γιατί, όπως είπε, κάτι θα είχε καταλάβει η μαμά του 16χρονου γιατί ζούσαν όλοι μαζί στο σπίτι, στη γειτονιά των Κοκκινογείων της Δράμας.

«Το καλύτερο παιδί μέσα στο χωριό ήτανε! Πώς έγινε αυτό... δεν ξέρω!» είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας του κατηγορούμενου.

Υπενθυμίζεται ότι ο 36χρονος φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά τον 16χρονο γιο της συντρόφου του για 1,5 χρόνο. Αντιμετωπίζει τις κατηγορίες βιασμού και προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου, ενώ παράλληλα, υπάρχει καταγγελία σε βάρος του για απόπειρα βιασμού ενός ακόμα ανηλίκου. Πρόκειται για 15χρονο, φίλο του παιδιού της συντρόφου του, που πέρασε μαζί του στο σπίτι τους το βράδυ των Χριστουγέννων. Το 15χρονο παιδί είπε στην αστυνομία πως ο άνδρας προσπάθησε να τον κακοποιήσει σεξουαλικά την ώρα που κοιμόταν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top