Επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ: Άνοιξε η Πατησίων - 32 προσαγωγές στη Νομική

Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στη Νομική που είναι υπό κατάληψη

επεισόδια

Επεισόδια αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας. Ομάδα ατόμων έχει βάλει φωτιά σε κάδους στη Λ. Πατησιών, στο ύψος της ΑΣΟΕΕ και πετούν πέτρες στις αστυνομικές δυνάμεις, ενώ για αρκετό χρονικό διάστημα διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στην Πατησίων από Κονδρικτώνος έως Λ. Αλεξάνδρας και στα δύο ρεύματα. Αυτή τη στιγμή η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά.  

Ένταση επικρατεί και στη Νομική, η οποία τελεί υπό κατάληψη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν προχωρήσει σε 25 προσαγωγές.

Άτομα έχουν εισβάλει μέσα στο κτίριο της ΑΣΟΕΕ. Την ίδια ώρα ένταση επικρατεί και στη Νομική, η οποία τελεί υπό κατάληψη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν προχωρήσει σε 32 προσαγωγές από Μασσαλίας και Σόλωνος. 

Επεισόδια αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας. Ομάδα ατόμων έχει βάλει φωτιά σε κάδους στη Λ. Πατησιών, στο ύψος της ΑΣΟΕΕ και πετούν πέτρες στις αστυνομικές δυνάμεις / Φωτογραφία eurokinissi

Πηγές υποστηρίζουν ότι πρόκειται για άτομα που βρήκαν καταφύγιο στο ίδρυμα έπειτα από τα χθεσινά επεισόδια για τον θάνατο του 16χρονου Ρομά. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top