«Αγγελέ μου, καλό παράδεισο» - Πέθανε ο 5χρονος 12 ημέρες μετά τη φωτιά

Στην Κυλλήνη η κηδεία του - Είχε τραυματιστεί στο σπίτι του στον Κολωνό

Δυστυχώς, δεν τα κατάφερε και έχασε τη μάχη ο 5χρονος που νοσηλευόταν για 12 μέρες με βαριά εγκαύματα ύστερα από πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι του στον Κολωνό, το βράδυ της 27ης Νοεμβρίου.

Η κηδεία του μικρού παιδιού θα γίνει την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου στις 3 το μεσημέρι από τον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου στο Νιοχώρι Κυλλήνης, στην Ηλεία, από όπου κατάγονται οι γονείς του.

Η μητέρα του 5χρονου Χαράλαμπου ανήρτησε χθες, το Σάββατο στο facebook: «Άγγελε μου καλό παράδεισο να έχεις! Θα τα ξαναπούμε. Κάποια στιγμή θα έρθεις πάλι στην αγκαλιά της μαμάς γιατί μαμά είναι μόνο μια!!!!».

Η περιγραφή του πατέρα μετά τη φωτιά στο διαμέρισμά τους

Περιγράφοντας τα όσα διαδραματίστηκαν το βράδυ της Κυριακής, όταν ξέσπασε η φωτιά, ο πατέρας του 5χρονου υποστήριξε ότι το παιδί κοιμόταν και ότι προσπάθησε να το σώσει, όμως η πόρτα ήταν κλειδωμένη.

«Το παιδί ήταν στο κρεβατάκι το είχε βάλει η σύζυγος να κοιμηθεί. Ήμουν κουρασμένος, είχα ξενυχτήσει με το ταξί και πήγα για δεύτερο μεροκάματο για ελιές, στον Άγιο Στέφανο και στον Ωρωπό», τόνισε και πρόσθεσε:

Πάλεψα να το σώσω το παιδί. Η πόρτα του σπιτιού ήταν κλειδωμένη γιατί η γυναίκα μου την κλειδώνει ώστε να μην φύγει ο μικρός στη σκάλα και για τους ληστές.

Το διαμέρισμα της οικογένειας καταστράφηκε από την πυρκαγιά / Φωτογραφία Eurokinissi
 
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top