Πυροβολισμός 16χρονου: Η γυναίκα του μιλά στο Star

H 17χρονη Στέλλα περιγράφει τις στιγμές λίγο μετά τους πυροβολισμούς

Η αγωνία της οικογένειας του 16χρονου έχει κορυφωθεί για το αν θα τα καταφέρει ο Κώστας που συνεχίζει να νοσηλεύεται στην εντατική διασωληνωμένος. 

Η σύζυγος και οι γονείς του δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε. Η σύζυγος του 16χρονου μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη Ραλλιώ Λεπίδου, η οποία τη συνάντησε στο σπίτι τους στον οικισμό Αγίας Σοφίας.

Θεσσαλονίκη: Διπλή εισαγγελική παρέμβαση για τον πυροβολισμό 16χρονου

H 17χρονη Στέλλα, γυναίκα του νεαρού που συνεχίζει να νοσηλεύεται στην ΜΕΘ περιγράφει τις στιγμές λίγο μετά τους πυροβολισμούς.

«Όχι δεν άκουσα τίποτα, με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν πως πυροβόλησαν τον Κώστα... γιατί να το κάνει αυτό να τον άφηνε να έρθει στο σπίτι και θα έρθουν από δω να τον πάρουν να τον συλλάβουν γιατί το έκαναν αυτό».

Ένα θαύμα περιμένει η γυναίκα του 16χρονου για να ξαναδεί τον άντρα της στα πόδια του και ζητά την παραδειγματική τιμωρία του αστυνομικού.

«Να πάει ισόβια. Θέλω να γίνει καλά ο Κώστας! Προσεύχομαι, βλέπετε εδώ με τις εικόνες μας, εμείς είμαστε χριστιανοί αλλά ο αστυνομικός πρέπει να μπει φυλακή, γιατί να πάει στο σπίτι του δες πού είναι ο άντρας μου».

Πίσω από τα επεισόδια μεταξύ Ρομά και ΜΑΤ εδώ στον οικισμό Αγίας Σοφίας κρύβεται το δράμα των γονιών του 16χρονου. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η μητέρα του υποστήριξε πως το παιδί της δεν έκλεβε, πρώτη φορά είχε παραβατική συμπεριφορά και αυτή τη στιγμή δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή μετά τον πυροβολισμό που δέχτηκε από τον αστυνομικό.

Φίλοι και συγγενείς βρίσκονται στο σπίτι της οικογένειας για να τους συμπαρασταθούν. Την ίδια ώρα όμως η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι.


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top