Πάτρα: Βγήκε το πόρισμα για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς

«Αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια»

Πόλεμος ανακοινώσεων Κούγια-Παπαδόπουλου για την υπόθεση της Πάτρας / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Νέες εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Το πόρισμα της πραγματογνωμοσύνης για το θάνατο της σπιτονοικοκυράς των γονιών των τριών παιδιών φέρεται να έχει παραδοθεί στην Εισαγγελία Πατρών. 

«Στα χαρακώματα» Κούγιας - Παπαδόπουλος για την υπόθεση της Πάτρας

Η εφημερίδα «Πελοπόννησος» αποκαλύπτει σε αποκλειστικό ρεπορτάζ ότι με διαβιβαστικό της Αστυνομίας το πόρισμα περιλαμβάνει την πραγματογνωμοσύνη δύο ιατρών του Νοσοκομείου «Αγιος Ανδρέας» για τα αίτια θανάτου της Ευγενίας Κούτρα Θεοδωροπούλου.

Τι έδειξε το πόρισμα

Δόθηκε εντολή να διενεργηθεί εξέταση κι από ανεξάρτητους ειδικούς, καθώς η δικαιοσύνη εκτίμηση ότι έπρεπε να θέσει δικλίδα ασφαλείας στην υπόθεση του θανάτου της σπιτονοικοκυράς και θεώρησε ότι η δικογραφία που παρέλαβε τον περασμένο Αύγουστο δεν ήταν αρκετή.  Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το πόρισμα παθολόγου και νευρολόγου ταυτίζεται πλήρως με το πιστοποιητικό θανάτου της 59χρονη σπιτονοικοκυράς, δεδομένο που αποκλείει την εγκληματική ενέργεια. 

Πάτρα: Τρίτη προθεσμία για να απολογηθεί πήρε η μητέρα των τριών παιδιών

Οι πραγματογνώμονες που ασχολήθηκαν με τη συγκεκριμένη υπόθεση εξέτασαν ενδελεχώς όλα τα δεδομένα που προκύπτουν από το θάνατο, από το ιστορικό των παθήσεων της, τη φαρμακευτική αγωγή και τις συνθήκες νοσηλείες λίγο πριν το θάνατό της. Το πόρισμα συμφωνεί με τις καταθέσεις των ιατρών της σπιτονοικοκυράς και ως εκ τούτου με το πιστοποιητικό θανάτου, όπου γίνεται λόγος για παθολογικά αίτια και συγκεκριμένα για «προχωρημένη σηψαιμία».

Αποκλείεται το ενδεχόμενο εκταφής

Σημειώνεται ότι οι πληροφορίες αναφέρουν πως σύμφωνα με τη εξέλιξη αποκλείεται το ενδεχόμενο εκταφής και η Εισαγγελία Πατρών πρόκειται να κάνει γνωστό εάν θα υπάρξει ποινική διαδικασία σε σχέση με… «δευτερεύοντα» ζητήματα της υπόθεσης ή αν η δικογραφία τεθεί στο αρχείο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top