4.200 αστυνομικοί στους δρόμους για την επέτειο δολοφονίας Γρηγορόπουλου

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας

Σε επιφυλακή η αστυνομία για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου - Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Δεκατέσσερα χρόνια έχουν περάσει από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια από τον ειδικό φρουρό Επαμεινώνδα Κορκονέα. Σήμερα έχουν προγραμματιστεί πορείες και η αστυνομία έχει λάβει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. 

Συγκεκριμένα, 4.200 αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες, ανάμεσά τους και διμοιρίες από την επαρχία βρίσκονται επί ποδός. Οι αστυνομικοί θα προχωρούν και σε προληπτικούς ελέγχους, οι οποίοι μπορεί να καταλήγουν σε προσαγωγές ή συλλήψεις εάν κριθεί αναγκαίο. 

Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος

Δεκατέσσερα χρόνια έχουν περάσει από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια - Eurokinissi

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΡΑΣΗ, της Υ.ΜΕ.Τ, της ΥΑΤ, και της ασφάλειας θα βρίσκονται σε διάφορα σημεία του κέντρου. 

Ελικόπτερο θα δίνει ζωνταντή εικόνα στο κέντρο επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ, ενώ θα πετούν και drones.

Σε ετοιμότητα βρίσκονται και τα ειδικά θωρακισμένα οχήματα ρίψης νερού, τα οποία θα επιχειρήσουν σε περίπτωση που ξεσπάσουν σοβαρά επεισόδια. 

Επέτειος δολοφονίας Γρηγορόπουλου: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει προγραμματίσει η Τροχαία για σήμερα Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022 στο κέντρο της Αθήνας, λόγω των συγκεντρώσεων - πορειών, που έχουν εξαγγελθεί για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Το μνημείο για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο στα Εξάρχεια

Πορείες έχουν προγραμματιστεί στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου το μεσημέρι και το απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας - Eurokinissi

Υπενθυμίζεται ότι όπως κάθε χρόνο, οι εκδηλώσεις που έχουν εξαγγελθεί είναι οι συγκεντρώσεις στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου, στις 12:00 το μεσημέρι των μαθητών και διαφόρων συλλογικοτήτων στις 18:00 το απόγευμα, ενώ θα ακολουθήσουν πορείες στη Βουλή.

Όπως ανακοινώθηκε, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που έχουν προγραμματιστεί, θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Από τη διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας. Παρακαλούνται οι οδηγοί να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στους χώρους των εκδηλώσεων, καθώς επίσης και στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου, τόσο για την εξυπηρέτησή τους, όσο και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top