Επέτειος δολοφονίας Γρηγορόπουλου: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα

Δείτε τους δρόμους και τα μετρό που κλείνουν

Βίντεο από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προγραμμάτισε η Τροχαία σε διάφορους οδικούς άξονες του κέντρου της Αθήνας, για αύριο Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, λόγω των συγκεντρώσεων-πορειών που έχουν εξαγγελθεί για την επέτειο δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. 

Πολυτεχνείο: Ολοκληρώθηκε η πορεία για τα 49 χρόνια από την εξέγερση

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Τροχαίας, οι προγραμματισμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις εκάστοτε κυκλοφοριακές συνθήκες.

Πολυτεχνείο: «Φρούριο» η Αθήνα – Σήμερα η πορεία για την εξέγερση του ‘73

Σημειώνεται ότι η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, που σχεδίασε και λαμβάνει τα μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, κάνει έκκληση στους οδηγούς να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στην ευρύτερη περιοχή των χώρων των εκδηλώσεων, τόσο για την εξυπηρέτησή τους όσο και για τη αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών: Μηδενική ανοχή σε φαινόμενα βανδαλισμού

Κλειστό το μετρό «Πανεπιστήμιο»

Αξίζει να αναφερθεί ότι με εντολή  της ΕΛ.ΑΣ, ο σταθμός της Γραμμής 2 του Μετρό «Πανεπιστήμιο» θα κλείσει προσωρινά στις 9 το πρωί και οι συρμοί  θα διέρχονται από αυτόν χωρίς να πραγματοποιούν στάση.

Ομόφωνα αθώοι οι Θιβετιανοί φοιτητές που σήκωσαν πανό στην Ακρόπολη

Υπενθυμίζεται ότι έχουν εξαγγελθεί συγκεντρώσεις και πορείες στα Προπύλαια, στις 12:00 το μεσημέρι από μαθητές και στις 18:00 από διάφορες συλλογικότητες, ενώ πρόκειται να ακολουθήσουν και πορείες στη Βουλή. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top