Πρόγραμμα «Φροντίδα για Όλους» από Motor Oil και Γιατρούς του Κόσμου

Στοχεύει στην έγκαιρη διάγνωση και πρόληψη υγείας στον γενικό πληθυσμό

Κάτοικοι κοινοτήτων του Νομού Βοιωτίας είχαν την ευκαιρία να εξεταστούν από 6 βασικές ιατρικές ειδικότητες, στο πλαίσιο του προγράμματος ιατρικών επισκέψεων «Φροντίδα για όλους», που υλοποιεί ο όμιλος Motor Oil και οι Γιατροί του Κόσμου

«Είναι σημαντικό γιατί υπάρχει κόσμος που δεν μπορεί να μετακινηθεί εύκολα, παιδιά μικρά… Είναι πράγματι για εμάς μεγάλη χαρά που έχουμε αυτή τη δραστηριότητα σήμερα εδώ. Η οποία βέβαια θα πρέπει να το τονίσουμε γίνεται και με την χορηγία του Ομίλου της Motor Oil, μια εταιρεία η οποία έχει πολύ μικρό διάστημα που δραστηριοποιείται στην περιοχή του Δήμου Θηβαίων, όμως έχει δείξει την πρόθεση της και την ευαισθησία της», δήλωσε ο δήμαρχος Θηβαίων, Γιώργος Αναστασίου.

Πρωτοποριακή μέθοδος σποράς με drone από τον Όμιλο Motor Oil

Στόχος του Ομίλου Motor Oil, είναι το πρόγραμμα «Φροντίδα για όλους», σε συνεργασία με φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και σε συνεργασία με τους Γιατρούς του Κόσμου, να ταξιδέψει σε διάφορες περιοχές της χώρας, ώστε οι κινητές ιατρικές μονάδες της οργάνωσης να παρέχουν υπηρεσίες πρόληψης και αγωγής υγείας.

Μotor Oil: Aναβαθμίζει και εκσυγχρονίζει το δασικό φυτώριο Αμυγδαλέζας

«Τέτοιες δράσεις καταλαβαίνετε ότι συνδράμουν και συνηγορούν σε μια βοήθεια προς τους πολίτες. Επιθυμώ να ευχαριστήσω ιδιαίτερα και πιστεύω εκ μέρους όλης της τοπικής κοινωνίας την εταιρεία, τον όμιλο της Motor Oil», τόνισε, από την πλευρά του, ο αντιδήμαρχος Υγείας του δήμου Θηβαίων, Τάσος Καμούτσης.

Το πρόγραμμα «Φροντίδα για όλους» στοχεύει στην έγκαιρη διάγνωση και πρόληψη υγείας στον γενικό πληθυσμό, αλλά παράλληλα και στην ευαισθητοποίηση των τοπικών κοινωνιών για θέματα αγωγής υγείας.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Όμιλο Motor Oil, τον Δήμαρχο Θήβας, τον Ιατρικό Σύλλογο, τον Oδοντιατρικό Σύλλογο και την 5η Περιφέρεια γιατί μας βοήθησαν για να γίνει αυτή η αποστολή, η οποία είναι πολύ χρήσιμη για τους ντόπιους κάτοικους. Γίνονται οι απαραίτητες εξετάσεις και αναλόγως ό,τι μας ζητήσει ο κόσμος, τους δίνουμε και παραπεμπτικά», εξήγησε ο συντονιστής πεδίου των Γιατρών του Κόσμου Ελλάδας, Θεοκλής Πιέρου.

Οι κάτοικοι των περιοχών, που εντάσσονται στο πρόγραμμα, θα έχουν την ευκαιρία να εξεταστούν από παθολόγο, παιδίατρο, καρδιολόγο, γεροντολόγο, οδοντίατρο και ψυχολόγο.

 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top