Κρήτη: ΑμεΑ έπεσε από αμαξίδιο στον δρόμο και τον έβριζαν για την... κίνηση

Εξοργιστική καταγγελία

Κρήτη: Έβρισαν ΑμεΑ Που Έπεσε Από Το Αμαξίδιο Στον Δρόμο

Λεκτική επίθεση από πολίτη φέρεται να δέχθηκε ένας νεαρός ΑμεΑ που έπεσε από το αναπηρικό αμαξίδιο στη μέση του δρόμου. Αν και κάποιοι έσπευσαν να τον βοηθήσουν, άλλοι άρχισαν να τον βρίζουν, επειδή δημιουργήθηκε κίνηση!

Μια απίστευτη καταγγελία βλέπει σήμερα το φως της δημοσιότητας και αφορά συμπολίτη μας με κινητικά προβλήματα στην Κρήτη. 

Σύμφωνα με την καταγγελία που αναρτήθηκε σε σελίδα στο Facebook, ένα νεαρό άτομο ΑμεΑ βρέθηκε στο οδόστρωμα όταν ανετράπη το αμαξίδιό του. Πολίτες που περνούσαν από το σημείο προσπάθησαν να τον βοηθήσουν να σηκωθεί, όμως χρειάστηκε λίγη ώρα μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Σε αντίθεση με εκείνους, όμως, άλλος πολίτης ακούστηκε να λέει «Άντε τελείωνε μ@@@», προκαλώντας οργή.

Η ανάρτηση με την εξοργιστική καταγγελία

«Λίγη ανθρωπιά.. δεν βλάπτει! Χθες στην οδό Δαγκλή στη Χαλεπα που γίνονται έργα για οπτικές ίνες και στις δύο άκρες του δρόμου, ένα ηλεκτροκίνητο αμαξίδιο ΑΜΕΑ ανετράπη με αποτέλεσμα το ΑΜΕΑ παιδί να πέσει κάτω στον δρόμο…

Άμεσα άνθρωποι που ήταν εκεί κοντά και αντιλήφθηκαν το συμβάν έτρεξαν να τον βοηθήσουν και να τον βάλουν πίσω στο αμαξίδιο του… Όπως καταλαβαίνετε αυτό θέλει λίγο χρόνο! Όσο λοιπόν κάποιοι προσπαθούσαν να σηκώσουν το παιδί…ακούστηκε από ένα αυτοκίνητο που περίμενε:. Άντε τελείωνε μ@λ@κ@"».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top