ΕΛ.ΑΣ: Εντοπίστηκε ο οδηγός που τραυμάτισε κι εγκατέλειψε γυναίκα και παιδί

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Η ΕΛ.ΑΣ ανακοίνωσε πως εντόπισε τον οδηγό που τραυμάτισε και εγκατέλειψε μία γυναίκα και το παιδί της, που επέβαιναν σε άλλο ΙΧ στη Λεοφώρο Κηφισού.

Το τροχαίο είχε γίνει στις 12 Σεπτεμβρίου, με τον οδηγό να χτυπά την γυναίκα, συνεχίζοντας όμως κανονικά τον προορισμό του. Μετά από έρευνες της αστυνομίας, το ΙΧ του οδηγού εντοπίστηκε κι αυτός οδηγήθηκε στην Τροχαία Πειραιά, όπου παραδέχτηκε την εμπλοκή του στο τροχαίο.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

«Εντοπίστηκε ο οδηγός εμπλεκόμενου οχήματος σε τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη, που έλαβε χώρα μεσημβρινές ώρες της 12-9-2022 στη Λ. Κηφισού, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό γυναίκας οδηγού και του ανήλικου τέκνου της

Σε συνέχεια του από 14-9-2022 Δελτίο Τύπου σχετικά με αναζήτηση πληροφοριών για τροχαίο ατύχημα που έλαβε χώρα μεσημβρινές ώρες της 12-9-2022 στη Λ. Κηφισού, το οποίο είχε αποτέλεσμα να τραυματισθούν η οδηγός οχήματος, καθώς και το ανήλικο τέκνο της, εντοπίστηκε ο οδηγός του εμπλεκόμενου οχήματος.

Αναζητούνταν πληροφορίες αναφορικά με Ι.Χ.Ε. άγνωστου αριθμού κυκλοφορίας, λευκού χρώματος, τύπου σεντάν και παλαιότητας πέραν της δεκαετίας, για το οποίο διερευνούνταν η συμμετοχή–εμπλοκή του στο ατύχημα.

Μετά από επισταμένες έρευνες του Α΄ Τμήματος Τροχαίας Πειραιά με την αξιοποίηση βιντεοληπτικού υλικού και στοιχείων από βάσεις δεδομένων, εντοπίστηκε, πρωινές ώρες της 20-11-2022, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με συναφή ως άνω χαρακτηριστικά, το οποίο επιπροσθέτως έφερε εμφανή σημεία πρόσφατης επισκευής.

Μετά τη διενέργεια πλήρους τροχονομικού ελέγχου και διασταύρωσης των στοιχείων ταυτότητας του οδηγού και ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, ο ως άνω οδηγός κλήθηκε και μετέβη στην έδρα του Α΄ Τμήματος Τροχαίας Πειραιά, όπου αφού εξετάστηκε περαιτέρω, παραδέχτηκε την εμπλοκή του στο εν λόγω τροχαίο ατύχημα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top