Βόλος: Νεκρός 25χρονος μετά από σύγκρουση του ΙΧ του με αγριογούρουνo

Στην επαρχιακή οδό Βόλου - Φαρσάλων

Ένας 25χρονος έχασε τη ζωή του ακαριαία στην άσφαλτο, μετά από τροχαίο που έγινε στο ύψος των Μικροθηβών, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε «συγκρούστηκε» με αγριογούρουνο.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε στην επαρχιακή οδό Βόλου - Φαρσάλων ο νεαρός, προσέκρουσε σε αγριογούρουνο που βρισκόταν σε ημιθανή κατάσταση στο οδόστρωμα στο ρεύμα κυκλοφορίας του, αφού προηγουμένως το ζώο είχε χτυπηθεί από άλλο όχημα που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας προς Φάρσαλα, το οποίο οδηγούσε μία 40χρονη, η οποία κατά την πρόσκρουση του αυτοκινήτου της με το ζώο, δεν τραυματίσθηκε, πλην των υλικών ζημιών του οχήματος.

Το όχημα που οδηγούσε ο άτυχος 25χρονος, εξετράπη δεξιά της πορείας του, προσέκρουσε σε τσιμεντένια ράμπα και ανετράπη στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα το παλληκάρι να τραυματιστεί θανάσιμα. Τα προαναφερόμενα επιβατηγά οχήματα, δεν ήρθαν μεταξύ τους σε επαφή.

Η σορός του 25χρονου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου. Παραγγέλθηκε η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης, ενώ τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος, ερευνώνται, ενώ ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top