«Ο Φιλιππίδης πιάστηκε στα χέρια με τον Ζαμπετάκη για τη Δροσάκη»

Ξέσπασε σε λυγμούς η Λένα Δροσάκη στην κατάθεσή της

Συνεχίστηκε σήμερα η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Άγνωστα περιστατικά από τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη Λένα Δροσάκη περιέγραψε σήμερα στη δίκη του ηθοποιού η Κάτια Δανδουλάκη που κλήθηκε να καταθέσει ως μάρτυρας. Λίγο αργότερα, η κ. Δροσάκη κλήθηκε να καταθέσει και ξέσπασε σε λυγμούς, περιγράφοντας τα όσα καταγγέλλει ότι βίωσε από τον κατηγορούμενο.

«Έβλεπα τη Δροσάκη κλαμένη» - Η κατάθεση της Δανδουλάκη στη δίκη Φιλιππίδη

Όπως υποστήριξε η ηθοποιός, ο Πέτρος Φιλιππίδης φλέρταρε ανοιχτά την καταγγέλλουσα, Λένα Δροσάκη, κάτι που ίδια φαινόταν ότι δε μπορεί να διαχειριστεί. Ακόμα, ισχυρίστηκε ότι ο κατηγορούμενος θύμωνε κάθε φορά που έβλεπε την κ. Δροσάκη να μιλά με κάποιον άλλον άνδρα που συμμετείχε στην παράσταση, με αποτέλεσμα να έχει ξεσπάσματα. 

Και στέλεχος καναλιού καταγγέλλει τον Φιλιππίδη για σεξουαλική παρενόχληση

Μάλιστα, περιέγραψε ένα συμβάν με τον ηθοποιό Λευτέρη Ζαμπετάκη, με τον οποίο ο ηθοποιός είχε πιαστεί στα χέρια, επειδή μιλούσε με τη Λένα Δροσάκη.

Ο Πέτρος είχε πιαστεί στα χέρια με τους ηθοποιούς Ζαμπετάκη και Μπούρα. Κάθε φορά που κουβέντιαζαν με τη Λένα, ο Πέτρος γινόταν επιθετικός.

«Ήταν επικεντρωμένος στη Δροσάκη ο Πέτρος. Της έδινε εξουσία να καάει τη βοηθό του χωρίς λόγο και η Λένα αισθανόταν αμήχανα. Όλος ο θίασος αναρωτιόταν τι συμβαίνει. Δεν ήταν ούτε κανονική, ούτε ευχάριστη συνεργασία», επεσήμανε μεταξύ άλλων η κ. Δανδουλάκη και πρόσθεσε: 

Λευτέρης Ζαμπετάκης

Ο ηθοποιός Λευτέρης Ζαμπετάκης «πιάστηκε» στα χέρια με τον Πέτρο Φιλιππίδη, λόγω της Λένας Δροσάκη, σύμφωνα με όσα κατέθεσε η Κάτια Δανδουλάκη / Φωτογραφία NDP

«Ο θίασος καταπιεζόταν, γιατί η προσπάθεια του Πέτρου να την κάνει βοηθό του και να την έχει δίπλα του, επιτίθετο σε όποιον έκανε παρέα η Λένα. Υπήρχαν δυο αγόρια που είχαν θέματα. Όποιος μιλούσε περισσότερο με τη Λένα έβρισκε τον μπελά του».

Δίκη Φιλιππίδη: Ξέσπασε σε λυγμούς η Δροσάκη 

Σε κλάματα ξέσπασε η Λένα Δροσάκη, όταν κλήθηκε να καταθέσει για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη. Η ηθοποιός δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, όταν περιέγραφε τα τηλεφωνήματα με άσεμνο περιεχόμενο που φέρεται να της έκανε ο κατηγορούμενος.

Όπως είπε η μάρτυρας, γνωρίστηκαν το 2007 όταν είχε πάει με φίλες της στα γυρίσματα του σίριαλ «Λάκης ο Γλυκούλης». Του είχε δώσει το τηλέφωνό της και στη συνέχεια ο Πέτρος Φιλιππίδης άρχισε να της τηλεφωνεί.

«Λίγες μέρες αφού τον είχαμε συναντήσει στα γυρίσματα ο κατηγορούμενος με πήρε τηλέφωνο.  Χωρίς να καταλάβω ποιος ήταν εκείνος αυνανιζόταν. "Τι φοράς έχω ... θέλω να σε ... εκεί και εκεί... ". Θα μου πείτε τώρα γιατί δεν έκλεισα. Μακάρι να μπορούσα. Κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν το σθένος. Ένιωσα ότι έπρεπε να ακούσω ως το τέλος... Αυτό έγινε κάποιες φορές», είπε συντετριμμένη η κ. Δροσάκη

Στη συνέχεια, η ηθοποιός περιέγραψε την περίοδο τον εξετάσεων, όταν σπούδαζε στη σχολή υποκριτικής. Την ημέρα των εξετάσεων, όπως περιέγραψε η κ. Δροσάκη, ο κατηγορούμενος της είπε να συνευρεθούν, γιατί αλλιώς δε θα περνούσε.  

Λένα Δροσάκη

Η Λένα Δροσάκη έφτασε σήμερα στα δικαστήρια, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Μπουρδούμη / Φωτογραφία NDP 

«Ήρθανε οι μέρες που εγώ θα έδινα εξετάσεις. Καθόμουν στα σκαλιά του θεάτρου και τον είδα μπροστά μου και μου είπε: "Αν δε μου κ..., δε θα περάσεις". Θυμάμαι μόνο να βρίσκομαι στη σκηνή και εκείνη τη στιγμή να μπαίνει μέσα και να πηγαίνει προς την κριτική επιτροπή. Φιλιά αγκαλιές, εγώ είχα παγώσει, τα είχα χάσει. Και μετά, φεύγοντας θυμάμαι αυτήν τη κίνηση σαν να μου λέει: "Στο είπα, έχω αυτήν τη δύναμη να μην περάσεις". Δεν πέρασα, προφανώς και τα έχασα».

Κατόπιν, η μάρτυρας ρωτήθηκε από τη έδρα για την παράσταση «Έγκλημα στο Όριεντ Εξπρές» που ανέβηκε το 2018, για την οποία είχε καταθέσει νωρίτερα η κυρία Δανδουλάκη.

Όπως υποστήριξε ότι είχε ρωτήσει την ηθοποιό εάν ο Πέτρος Φιλιππίδης θα έπαιζε ή εάν θα σκηνοθετούσε, λέγοντας πως εφόσον θα ήταν στη σκηνή εκείνη δεν θα ήθελε να παίξει στο έργο. Τελικά δέχθηκε, όταν η Κάτια Δανδουλάκη της είπε να μην ανησυχεί και ότι θα είσαι υπό την προστασία της. «Και έτσι λοιπόν έγινε το να είμαι σε αυτή τη παράσταση και ξεκίνησαν οι πρόβες», είπε η Λένα Δροσάκη.

Όπως είπε το κλίμα ήταν εκρηκτικό με τον Πέτρο Φιλιππίδη να ξεσπά όποτε την έβλεπε να μιλά με κάποιον συνάδελφό της.  «Δεν ξέρω γιατί τα έκανε όλα αυτά, αν γέλαγα εγώ μαζί με κάποιον συνάδελφό μου, είχε μια τρομερή έκρηξη, άρχισε να προσβάλλει, αδιανόητες καταστάσεις. Του μίλησα και του ζήτησα σεβασμό. Το τι άκουσα και δεν άκουσα δε λέγεται. Μου έλεγε να φύγω και ότι δεν θα ξαναβρώ δουλειά. Σε ένα διάλειμμα πήγε στην γραμματέα του και φώναζε "ποιος είναι ο Θεός εδώ;". "Εγώ", απαντούσε. Ενημέρωσα την κα Δανδουλάκη ότι θα φύγω δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι και εκείνη μου είπε "δεν θα φύγετε εσείς, δεν κάνατε τίποτα"», περιέγραψε η μάρτυρας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top