Λιοσίων: Βίντεο-ντοκουμέντο από εισβολή ληστών σε κατάστημα

Μαχαίρωσαν την υπάλληλο επειδή αντιστάθηκε

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την άγρια επίθεση στη Λιοσίων - Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Star

Συγκλονίζει η περιγραφή συναδέλφου της υπαλλήλου που μαχαιρώθηκε μέσα σε κατάστημα στην οδό Λιοσίων από δύο αδίστακτους ληστές.

Το Star και ο Βαγγέλης Γκούμας μετά το χθεσινό αποκλειστικό ρεπορτάζ, παρουσιάζει και νέο βίντεο - ντοκουμέντο από την άγρια επίθεση των κακοποιών που βρίσκονται ήδη στα χέρια της αστυνομίας.

Φρίκη στη Λιοσίων: Της επιτέθηκαν και τη μαχαίρωσαν «ξυστά» στην καρδιά

Είναι ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο που έχει ήδη στα χέρια της η αστυνομία. Οι δυο αδίστακτοι κακοποιοί σέρνουν την ατυχή υπάλληλο προς την έξοδο του καταστήματος αμέσως  μετά το μαχαίρωμα και τον άγριο ξυλοδαρμό της.

λιοσιων επιθεση

Λίγα λεπτά αργότερα η νεαρή γυναίκα αιμόφυρτη μπαίνει από την ιδιά πόρτα κλαίγοντας. Πίσω της ακολουθούν περαστικοί οι οποίοι προσπαθούν να της δώσουν τις πρώτες βοήθειες.

Η συνάδελφος  της  που βρέθηκε από τα πρώτα λεπτά στο πλευρό της περιγράφει την κατάσταση στην οποία βρισκόταν το θύμα. «Δεν μπορούσε να μιλήσει, έκλαιγε, έτρεμε, δεν μπορούσε να πάρει ανάσα».

Στο ίδιο βίντεο φαίνεται και η εισβολή των δυο ληστών οι οποίοι δεν έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους.

Οι αδίστακτοι ληστές όχι μόνο ξυλοκόπησαν την υπάλληλο αλλά την μαχαίρωσαν επειδή τόλμησε να αντισταθεί.

«Είχε σταγόνες αίμα στο πάτωμα, στην πόρτα, σταγόνες αίμα εδώ στο γραφείο, σταγόνες αίμα στο πεζοδρόμιο που την πέταξαν, είχε αίμα η μπλούζα της. Δεν είχε πάρα πολύ αίμα γιατί ήταν εσωτερική αιμορραγία» περιέγραψε η συνάδελφός της.

Η γυναίκα αντέδρασε γιατί όπως μας αποκαλύπτει η συνάδελφός της  λίγες ημέρες πριν , πάλι στο ίδιο κατάστημα  είχε πέσει θύμα ένοπλης ληστείας πιθανόν από τον ίδιο δράστη.

«Είχε γίνει πλάι μια ληστεία εδώ μπήκε μέσα με πιστόλι όπλο απέσπασε ένα χρηματικό ποσό πιθανόν να είναι οι ίδιοι ο ένας από αυτούς τουλάχιστον».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top